Forbs kaže

ONA JE NAJBOGATIJA MUZIČARKA NA SVETU, ALI NIJE SE OBOGATILA OD PEVANJA: Evo odakle Rijani toliko bogatstvo!

Više nije milionerka - sada je milijarderka!

Celebrities
Autor:
ONA JE NAJBOGATIJA MUZIČARKA NA SVETU, ALI NIJE SE OBOGATILA OD PEVANJA: Evo odakle Rijani toliko bogatstvo!
Foto: Profimedia

Bogatstvo pop pevačice Rijane procenjeno je na 1,7 milijarde dolara, što je čini najbogatijom muzičarkom na svetu, ali muzika nije primarni izvor njenog bogatstva, objavio je časopis Forbs.

Najveći deo bogatstva pevačice sa Barbadosa, odnosno 1,4 milijarde dolara, proizlazi od 50 % njenog vlasništva u kozmetičkoj liniji Fenty Beauty, izvestio je Forbs.

Ostatak Rijaninog bogatstva dolazi od njenog udela u kompaniji Savage x Fenty za donji veš i prihoda koje zarađuje kao pevačica i glumica.

Rijanina kozmetička kompanija, od koje LVMH poseduje drugu polovinu, poznata je po svom širokom rasponu za 50 tonova kože, uključujući i tamne tonove za žene tamne boje kože, što je bila retkost kad je firma pokrenuta 2017. godine. Zbog toga je postala vodeća po pitanju uključivosti u toj industriji.

"Donji veš slavi telo i to je ono o čemu se radi kod Savage. Savage (divlje) za mene je vrlo moćna reč. Budi mi ideje samouverenosti, kao i uzimanja kontrole i odgovornosti za svoje postupke. Ovaj brend je dom, čvorište i siguran prostor za svakoga - bez obzira na izgled, veličinu, kulturu, rod i seksualnu orijentaciju. On predstavlja svakoga i potvrđuje svačiju lepotu bez obzira na sve ostalo", rekla je svojevremeno Rijana za svoju Savage kolekciju.

Rijana je sada druga najbogatija zabavljačica, odmah iza Opre Vinfri, dodaje Forbs.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs