Džef Bezos i Loren Sančez

Najbogatiji čovek na svetu i njegova verenica pred sudom: Spasili se skandala, zaboli nož u leđa svojoj porodici!

Kako je otkrio Majkl Sančez, brat nekadašnje televizijske voditeljke, danas poznatije kao verenice Džefa Bezosa, Loren Sančez, kako bi spasili sebe iz skandala s kompromitujućim fotografijama milijardera optužili su upravo njega i obeležili ga kao glavnog krivca

Vip roditelji
Autor:
Najbogatiji čovek na svetu i njegova verenica pred sudom: Spasili se skandala, zaboli nož u leđa svojoj porodici!
Džef Bezos i Loren Sančez, Foto: Profimedia

Brat Bezosove verenice Majkl Sančez tvrdi kako je moćni par upravo njega "žrtvovao" nakon što su u javnost procurele gole fotografije najbogatijeg čoveka na svetu. Sančez, čija je sestra u vezi s Džefom Bezosom od 2018. godine, tvrdi kako je pogrešno optužen da je upravo on medijima prosledio gole fotografije koje je čelnik Amazona u počecima njihove veze slao svojoj ljubavnici Loren Sančez.

"Čuvao sam leđa svojoj sestri i bio joj najveća podrška od trenutka kada se rodila. Previše sam puta "pao" umesto nje, a ono što je ovog puta drugačije to je da se naša porodica raspala zbog svega, ali Loren za to nije briga", rekao je Majkl Sančez za Dejli Mejl, tvrdeći kako su tokom istrage federalni agenti potvrdili da on nije krivac.

"Sada kada su FBI, ali i privatni Amazonovi istražitelji potvrdili kako nikada nisam imao nikakve fotografije kojima su ucenjivali Džefa, ono što očekujem barem je lično izvinjenje. Ali Džef i Loren nisu ni trepnuli kada su me "bacili pod autobus". Tužno, ali čini se da će naš sledeći susret biti na sudu."

Ali izvori s druge strane tvrde kako Majkl Sančez želi i insistira najavnom izvinjenju i to na naslovnoj stranici Vašington Posta, čiji je vlasnik upravo Džef Bezos.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs