TUŽNO

Unuka Elvisa Prislija progovorila o tragičnom gubitku brata: Ne mogu da verujem da si me napustio! (FOTO)

Riley Keof, američka glumica i unuka slavnoga Elvisa Prislija s majkom i porodicom i dalje oplakuje gubitak svog 28- godišnjeg brata Bendžamina koji je prošlog vikenda preminuo od posledica samoranjavanja u svom domu u Kalabasasu, u Kaliforniji.

Vip priča
Autor:
Unuka Elvisa Prislija progovorila o tragičnom gubitku brata: Ne mogu da verujem da si me napustio! (FOTO)
Rajli Keof, Foto: Profimedia

Poput majke Lize Meri Pristli, 31- godišnja Rajli uzdrmana je zbog gubitka brata s kojim se oprostila emotivnom objavom na Instagramu.

foto: Profimedia

'Jutra su najteža. Zaboravljam da si otišao. Ti. Ne postoje reči za tebe. Anđeo je najbliža koje se mogu setiti. Moj mlađi brat, najbolji prijatelj, divlji čovek, intelektualac, svedok mog života, ista duša, zaštitnik, previše osetljiv za ovaj oštar svet. Nadam se da ćeš mi dati snage da izdržim ovu veliku rupu koju si mi ostavio u srcu. Nadam se da ćeš mi dati snage da jedem. Nadam se da si zaljubljen u ljubav. Nadam se da osećaš moju ljubav. Nadam se da osećaš Boga. Ti si bog. Ne mogu da verujem da si me napustio. Ne ti dragi Ben Ben. Bilo ko osim tebe. Valjda je ovo istinsko slamanje srca. Nadam se da ćemo se opet sresti', napisala je glumica u emotivnoj posveti preminulom bratu na Instagramu uz niz fotografija iz porodičnog albuma.

Prema izjavi za javnost menadžera Lize Meri Prisli, smrt njenog sina ostavila ju sasvim 'nerazumljivom, neumoljivom i razorenom'. 'Obožavala je tog dečaka. On je bio ljubav njenog života', reči su Lizinoga mendžera.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs