Ljubavni krah okrenula u svoju korist

Dženifer Grej se razvodi nakon 19 godina braka: Postarala se da suprug ne dobije ni novčić od njenih uspeha!

Sa druge strane, ona će dobijati procenat od svih projekata na kojima su zajedno radili, a koji još uvek zarađuju novac

Ljubav i zavođenje
Autor:
Dženifer Grej se razvodi nakon 19 godina braka: Postarala se da suprug ne dobije ni novčić od njenih uspeha!
Foto: Profimedia

Danas 60- godišnja glumica Dženifer Grej, koja se proslavila ulogom Frensis Bejbi Hausmen u filmu Prljavi ples okončala je razvod od svog dugogodišnjeg supruga, glumca Klarka Grega, a prema sudskom izveštaju glumica će zadržati svu zaradu od filma koji joj je osigurao svetsku slavu.

Prema dosijeu sudske presude koji je nabavio američki magazin People, glumica je u brakorazvodnoj parnici osigurala da njen suprug ne dobije ni novčić koji je zaradila ulogom u kultnom filmu iz 1987. i njegovom filmskom nastavku iz 2004. godine. Kako se dalje navodi, njihov brak zvanično će biti raskinut 16. februara sledeće godine.

Prema sudskom izveštaju, glumica se s dve godine mlađim suprugom dogovorila o zajedničkom vlasništvu nad njihovom porodičnom kućom na 6 meseci, međutim, samo će glumica koristiti dom. Ukoliko se par odluči za prodaju kuće, zaradu će podeliti na jednake delove.

U braku koji su sklopili 2001. godine, Dženifer i Klark postali su roditelji danas 18- godišnje ćerke Stele. Uz to, glumački par se dogovorio da će zajednički brinuti o troškovima svoje ćerke dok ne napuni 24. godine.

Greg i Graj takođe su se dogovorili o podeli procenta za više od 30 projekata na kojima su zajedno radili, uključujući glumčev rad na Marvelovim filmovima poput Osvetnika, Kapetana Amerike, Ajron Mena i Tore.

Šezdesetogodišnja Grey obožavateljima je otkrila da su brak odlučili i zvanično da prekinu nakon što su se razdvojili još u januaru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs