DŽENIFER KULIDŽ

ONA JE NAJPOZNATIJA MAMA IZ TINEJDŽERSKIH FILMOVA:Svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti ali jedno je priznala!

Dženifer Kulidž poznata je po ulogama u komedijama, a o njezinu privatnom životu malo se zna.

Vip priča
Autor:
ONA JE NAJPOZNATIJA MAMA IZ TINEJDŽERSKIH FILMOVA:Svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti ali jedno je priznala!
Dženifer Kulidž, Foto: Profimedia

Dženifer Kulidž (59) najpoznatija je po ulogama u hit-komedijama "Američka pita" i "Plavuša s Harvarda", a trenutačno glumi u seriji "Beli lotos".

Glumica je igrala bogatu naslednicu Tanju Mekoid koja u kovčegu nosi urnu svoje majke za kojom tuguje. Dženifer je priznala da je ulogu dobila u trenutku pandemije kada je bila potpuno nespremna za to.

"Bila sam u Nju Orleansu s prijateljicom, svaki smo dan jele tri pice, sladolede i nisam mogla biti više nepripremljena za posao", rekla je.

Dženifer poslednjih godina iznenađuje javnost svojim izgledom nakon kozmetičkih zahvata na licu. Dok mnogi smatraju da je s grudima dobro odlučila kad je išla na operaciju, za promene na licu ističu da su previše i neprirodne.

Poznati hirurg Pol Nasif za američke je medije rekao da veruje da je Dženifer bila na zatezanu lica,da je povećala usne i ubrizgavala filere u lice. Glumici ne smetaju rasprave o tome pa se često i sama šali na svoj račun.

"Ne kritikujem nikoga ko se pokušava da se podmladi jer i sama idem tim putem. Ne mogu da psuđujem druge devojke jer ću imati smrznuto lice za nekoliko meseci. To bi bilo zaista licemerno", rekla je jednom.

Inače, pre nekoliko meseci šuškalo se da će Dženifer zameniti Kim Katral i njen lik Samante u novim epizodama serije "Seks i grad", ali kasnije je to opovrgnuto.

Dženifer iza sebe nema brakova i malo se zna o njenom privatnom životu, ali jednom je otkrila da ne može da ima decu. Velika je ljubiteljka životinja i ima psa, kojeg je spasila iz fabrike mesa u Južnoj Koreji.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs