NI NALIK ONOJ LEPOTICI

NEKAD FATALNA PLAVUŠA, DANAS NEPREPOZNATLJIVA:Slavna glumica unakazila lice, preterala sa botoksom i operacijama! (FOTO)

U želji da sačuva mladost, glumica se unakazila

Star look
Autor:
NEKAD FATALNA PLAVUŠA, DANAS NEPREPOZNATLJIVA:Slavna glumica unakazila lice, preterala sa botoksom i operacijama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prošlo je čak 20 godina od premijernog emitovanja filma Američka pita. Ostvarenje je steklo planetarnu popularnost, toliku da su snimljena još tri nastavka kultne romantične komedije.

Pored glavnih likova koji su zabavljali gledaoce širom sveta, svi, a naročito muškarci, sećaju se sporedne, ali vrlo upečatljive uloge - fatalne Stiflerove mame, u koju su svi bili zaljubljeni, a koju je tumačila glumica Dženifer Kulidž.

Glumica je zanosnim oblinama opčinila ceo svet, važila je za fatalnu plavušu, na njen šarm niko nije bio ravnodušan, a mnogi su je nazivali i najlepšom ženom Holivuda. Danas je situacija drugačija. Naime, glumica je u želji da zadrži mladoliki izgled preterala sa estetskim zahvatima. Šuška se da je uvećavala usne, smanjila nos i zatezala kapke.

Na njenom licu gotovo da više ništa nije prirodno, ali mnogi se slažu da šarm i harizmu nije izgubila.

Dženifer Kulidž
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs