Iskreno

OPRA VINFRI PRVI PUT O INTERVJUU SA MEGAN I HARIJEM: Kad su ovo rekli, morala je da prekine snimanje!

Kad je ovo čula, voditeljka je morala da napravi kratku pauzu

Celebrities
Autor:
OPRA VINFRI PRVI PUT O INTERVJUU SA MEGAN I HARIJEM: Kad su ovo rekli, morala je da prekine snimanje!
Foto: Profimedia

Opra Vinfi (67) prvi put je javno progovorila o intervjuu koji je uradila sa princem Harijem i Megan Markl, o kojem se i dalje priča.

Ona je istakla kako nije ni slutila kolike razmere će cela priča dobiti i da će intervju odjeknuti celim svetom. Kako navodi, ona je samo želela da omogući paru da ispriča svoju sranu priče i otkriju istinu koju je moguće čuti samo od aktera priče, piše Dejli mejl.

Opra je rekla i kako je najveće iznenađenje za nju bila tvrdnja da su članovi kraljevske porodice raspravljali o boji kože njihovog sina Arčija, i da je tada morala da napravi pauzu kako bi došla sebi.

"Pitala sam: Šta? Stvarno ćete otići tako daleko?", prisetila se Opra.

Voditeljka priznaje da je pre snimanja intervjua razgovarala sa Megan i Harijem o tome kako će sve izgledati u kojem smeru će razgovor teći, kao što to čini i sa drugim gostima.

Razlog zašto je intervju dobio ovolike razmere jeste to što sam za sagovornike imala nekog ko je bio otvoren, ranjiv i iskren, kao što su oni bili", ispričala je Opra Vinfri.

"Ne pripisujem sebi zasluge za ovaj intervju, ja sam doprinela time što sam postavljala pitanja, ali intervju je ispao takav kakav jeste zbog načina na koji su oni odgovarali na njih", dodala je čuvena voditeljka.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs