ŠUŠKA SE

IRINA ŠAJK I BREDLI KUPER PONOVO ZAJEDNO? Romantična šetnja bez ćerke! (FOTO, VIDEO)

Zajedno su bili četiri godine, raskinuli su pre dvije godine, imaju ćerku Leu de Sen, a upravo su zbog nje ostali u odličnim odnosima. Videti ih zajedno u šetnji nije retkost, ali moramo priznati, ova je bila baš prisna...

Šuška se
Autor:
IRINA ŠAJK I BREDLI KUPER PONOVO ZAJEDNO? Romantična šetnja bez ćerke! (FOTO, VIDEO)
Irina Šajk i Bredi Kuper, Foto: Profimedia

Jedna šetnja Njujorkom dovoljna je američkim medijima da se raspišu o tome kako su supermodel Irina Šajk i reditelj i glumac Bredli Kuper ponovo zajedno.

Poslednjih meseci često smo ih viđali kako šetaju Menhetnom, posebno u društvu njihove ćerke, jedinice Lee de Sen, zbog koje su i nakon raskida ostali u odličnim odnosima, ali nikada nisu bili ovako prisni. Miljenik žena držao je svoju bivšu (a možda već i sadašnju) ispod ruke, zadovoljno se smeškao celim putem, dok je Irina osmehe skrivala iza crne zaštitne maske, piše Dejli Mejl.

Iako zvanične potvrde još uvek nema, i ovo je mnogima dovoljan razlog za slavlje...

Pogotovo jer se u ranije ove godine pojavila informacija da se Irina zabavlja s američkim reperom, bivšim mužem Kim Kardašijan, Kanje Vestom, a šuškanja je dodatno raspršila činjenica da je upravo ruska manekenka provela nekoliko dana s Vestomu Parizu, i to tačno u vreme njegovog rođendana. Ali, niko od njih nije potvrdio vezu i zato već pet meseci nakon, gotovo da više niko ne piše o romansi dugogodišnjih prijatelja koji su se pre deset godina upoznali na snimanju spota za pesmu "Power".

Bredli i Irina raskinuli su pre dve godine, ubrzo nakon njegovog trijumfa na Oskarima 2019. s filmom koji je režirao i u njemu igrao glavnu ulogu s pop divom Lejdi Gagom - "Zvezda je rođena".

Njihov zajednički nastup hita "Shallow" iznedrio je samo glasine, jer su bili neverovatno romantični, a mnogi su tvrdili da se takva hemija ne može odglumiti. Irini sigurno nije bilo lako to da gleda iz prvog reda, znajući da je Lejdi Gaga solo devojka i nema šta da izgubi. Ali, ubrzo se pokazalo kako su i te glasine neistinite te da su njih dvoje samo odlični prijatelji koji su stvorili vrhunski film.

Da i nakon prekraskida da možete biti brižni roditelji, bez međusobnih drama, dokazali su upravo Irina i Bredli. Ona je nedavno komentarisala pojam "suroditeljstvo", koji izbegava u širokom luku.

"Nikada nisam razumela taj izraz. Kad sam s ćerkom, ja sam sto posto majka, a kad je ona s tatom, on joj je sto posto otac. Suroditeljstvo je roditeljstvo”, izjavila je skoro. Starateljstvo su nakon raskida lagano dogovorili, po principu 50:50, a Bredli je morao da napravi kompromis i iz Los Anđelesa se zbog ćerke preselio u Njujork.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs