Neverovatno

Na sud pošla kao u rat: Dok je muž tuži za zlostavljanje, ona za ruku vodu novu devojku! (FOTO)

Amber Herd stvarno voli dramu. To se vidi po njenom pojavljivanju na sudu od koga je napravila predstavu

Šuška se
Autor:
Na sud pošla kao u rat: Dok je muž tuži za zlostavljanje, ona za ruku vodu novu devojku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Džoni Dep u utorak je bio na sudu u Londonu zbog tužbe protiv tabloida koji ga je nazvao "zlostavljačem supruge". Dep je tužio The Sun za klevetu zbog članka iz 2018. godine.

Džoni je bio prvi svedok na suđenju, a izjavu će dati i njegova bivša supruga Amber Herd. Bivši bračni par je uspešno izbegao susret pred sudnicom dok je Amber priredila šou držeći se za ruke s advokaticom i sestrom dok je njena devojka Bjanka Buti hodala pore nje.

foto: Profimedia

Dep je odbacio optužbe da je bio nasilan prema Amber, ali je priznao korišćenje alkohola i droga tokom njihovog braka priznavši da je to izazvalo neke probleme.

Tokom suđenja prikazan je i šokantni video, u kojem se vidi kako pijani Dep baca flašu na pod u besu, nakon što joj je rekao "želiš li videti ludost? Daću ti ludost."

Video je prikazan prvog dana suđenja i pokazuje kako se par svađa u kuhinji, dok uznemireni Dep nekoliko puta zatvara vrata ormara i udara po ormariću.

Čuje se i kako psuje tokom videa u trajanju od 90 sekundi.

Nakon toga se vidi kako grabi bocu crnog vina koju je natočio u veliku čašu, nakon čega je baca na pod. Snimak završava u trenutku kada glumac shvata da se sve to snima.

foto: Profimedia

Dep je na sudu priznao da je na trenutak bio nasilan i udarao po nameštaju, ali da nikad nije bio nasilan prema bivšoj supruzi, već da ga je ona zlostavljala tokom braka.

Tvrdio je da je njemu nezamislivo da udari ženu: "Važan deo mog moralnog koda je da nikad ne bih udario ženu ni pod kojim okolnostima. To mi je nezamislivo i nikad se neće dogoditi".

foto: Profimedia

Ali, rekao je da je njegova bivša supruga narcisoidni psihopata i izuzetno proračunata osoba koja se udala za njega zbog karijere.

"U početku je bila draga i ljubazna prema meni, rekla je da je pogledala sve moje filmove i da se divi mojoj glumi da bi mi tek kasnije priznala da nije pogledala ni jedan moj film," izjavio je glumac, dodavši da je on bio laka meta.

"Bio sam jako nesrećan, ona je proračunata osoba s emocionalnim problemima."

Njegova obrana odzvanjala je nizom incidenata u kojima ga je ona navodno napadala tokom celog njihovog braka, uključujući i kada mu je bacila bocu votke, odsekavši mu prst, u Australiji 2015. godine.

Dep je naveo i još jedan incident u kojem ga je 2014. više puta tokom leta privatnim avionom, udarila po licu i tvrdio da ga je ona gurala i udarala dok je on bežao u toalet.

foto: Profimedia

Suprotno tome, advokati Amber Herd tvrde da je Dep zlostavljač koji je više puta napao Amber kada je bio pijan ili drogiran.

Dpp tvrdi da je jednom čuo Amber kako govori njegovom šefu osiguranja Džeriju Džugu da je njen muž stari debeli muškarac i da ne zna zašto se udala za njega.

U fokus je došla fotografija Džonijevog otkinutog srednjeg prsta na desnoj ruci. Prema njegovim rečima, Amber ga je ozledila 2015. dok su bili u Australiji i kako ističe bacila je i bocu votke na njega. Njegovi advokati su tvrdnje pokrili fotografijama koje su procurile u javnost i ranije.

foto: Profimedia

Glumčeva bivša supruga je svojevremeno istakla da se Dep sam povredio nakon što je poludeo i bacio telefon u zid.

"Amber je posekla moj prst s drugom od dve boce votke koje je bacila na mene u nedjelju 8. marta. Ona tvrdi da sam je tokom tri dana podvrgnuo svemu i svačem što zvuči kao da sam ju mučio i zlostavljao. Te bolesne tvrdnje su u potpunosti neistinite", ispričao je Džoni.

Rekao je da Amber nije zadobila nikakve povrede tokom celog vikenda dok je on nekoliko njih. Osim što mu je otkinula deo prsta, otkrio je kako mu je pritisnula zapaljenu cigaretu na obraz. Dodao je kako je ona proračunata, narcisoidni sociopat, te da se udala za njega da bi unapredila svoju glumačku karijeru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs