Skromnije nego ranijih godina

Nema kraljevskih obaveza, nema ni luksuziranja: Ovako je Megan Markl proslavila 39. rođendan! (FOTO)

Saznajte i šta joj je ovoga puta poklonio Hari

Celebrities
Autor:
Nema kraljevskih obaveza, nema ni luksuziranja: Ovako je Megan Markl proslavila 39. rođendan! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tri godine zaredom princ Hari je suprugu Megan Markl znao da iznenadi bogatim poklonima ili putovanjima na kojima bi slavila rođendan. Brzo nakon što su uplovili u vezu, odveo ju je na safari u Afriku, a to je postala i svojevrsna tradicija kojoj su se često vraćali. Život na visokoj nozi Megan je nastavila nakon preseljenja u Veliku Britaniju.

Kad god bi joj obveze to dopuštale, sastajala se s bliskim prijateljicama u luksuznim restoranima u Londonu, a onda je uoči svog venčanja s britanskim princem organizovala veliku zabavu van grada u posebnom rizortu za bogate i slavne.

Zatim je privatnim avionom otputovala u Njujork kako bi u skupocenom hotelu na Menhetnu proslavila s bliskim krugom ljudi buduće rođenje svog prvog deteta. Takozvani baby shower održan je u jednom od najelitnijih restorana u SAD-u, a Megan je tada odsela u hotelu s pet zvezdica u predsedničkom apartmanu.

Ali, izgleda da su takvi dani sada iza nje. Naime, Megan je pre tri dana obeležila svoj 39. rođendan, a američki tabloidi saznali su i kako ga je provela.

Prema rečima upućenih, Markl je rođendan proslavila u kući u Los Anđelesu gde trenutno živi sa suprugom i sinom. Princ Hari pripremio joj je večeru, a sinčića Arčija pričuvala je na nekoliko sati Meganina majka Dorija. Tako su supružnici imali neko vreme samo za sebe.

"Hari je pripremao večeru od tri jela, a u celoj pripremi pre samog kuvanja pomogla mu je Dorija. Hari je postao mnogo bolji u kuvanju otkako je oženio Megan i otkako su otišli iz Britanije", rekao je neimenovani izvor za američki portal Us Weekly.

Uz to, naručio je iz omiljene poslastičarnice veliku čokoladnu tortu i pobrinuo se da kuća bude puna balona, kako bi slavljenica osetila delić rođendanske atmosfere. Prema rečima nepoznatog izvora, Hari je svojoj supruzi poklonio posebno dizajniranu ogrlicu i uramljenu fotografiju njih dvoje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs