Neuobičajen potez

Kejt Midlton iznenadila javnost: Pružila ruku pomirenja Megan Markl? (FOTO)

Posle svega, ovo niko nije očekivao

Celebrities
10:26h Autor:
Kejt Midlton iznenadila javnost: Pružila ruku pomirenja Megan Markl? (FOTO)
Foto: Shuterstock

Već skoro dve godine svet bruji o narušenim odnosima kraljevske braće, princa Vilijama i princa Harija, a kao najveći uzrok spominju se nepomirljive razlike među njihovim suprugama. Izgleda da je stvar u svoje ruke sada odlučila da uzme vojvotkinja Kejt Midlton.

Naime, Megan Markl danas slavi 39. rođendan, a među prvim se putem Instagram profila Kensingtonske palate oglasila vojvotkinja od Kembridža i uputila joj rođendansku čestiku.

"Vojvotkinji od Saseksa želimo sve najbolje povodom rođendana", napisala je uz fotografiju slavljenice koja nežno za ruku dodiruje dete.

Fotografija je nastala na jednom od angažmana kada su Megan i Hari još bili u službi kraljevske porodice.

Knjiga koja će rasplamsati loše odnose u kraljevskoj porodici: Kejt Midlton i princ Vilijam na udaru optužbi!

Svoje čestitke brzo je uputila i sama kraljica Elizabeta putem svojih predstavnika koji brinu o društvenim mrežama, uz fotografiju Megan i kraljice na njihovom jedinom zajedničkom samostalnom pojavljivanju, koje se dogodilo malo nakon venčanja.

Ovo je neuobičajen potez, posebno za Kejt prema kojoj su do sada bili upirani prsti kada se pričalo o sukobu kraljevske braće. Britanski mediji pisali su između ostalog da je vrlo zatvorena i da nije pružila adekvatnu dobrodošlicu novopečenoj jetrvi. Takođe se pričalo kako ona i Megan ne mogu da nađu zajednički jezik jer dolaze iz potpuno različitih svetova.

Ali, izgleda da je nakon meseci napetih i nategnutih odnosa, vojvotkinja Kejt odlučila da pokaže dobru nameru da se porodični odnosi očuvaju još dugi niz godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs