(Bez)uspešne druge šanse

Neke ljubavi ne mogu tek tako da se završe: Ove poznate dame su dva puta rekle sudbonosno "da" istoj osobi! (FOTO)

U životima slavnih ljudi razvodi i nekoliko brakova nisu retkost. Iako u slučaju novog venčanja najčešće sudbonosno "da" izgovaraju novom partneru ili partnerki, postoje i slavne osobe koje su odlučile da se venčaju dva puta s istom osobom.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Neke ljubavi ne mogu tek tako da se završe: Ove poznate dame su dva puta rekle sudbonosno "da" istoj osobi! (FOTO)
Ričard Barton i Elizabet Tejlor, Foto: Profimedia

Neki su između dva braka napravili samo kratku pauzu, dok su drugi pre ponovnog sudbonosnog "da" bili razdvojeni i po nekoliko decenija. U nastavku smo izdvojili slavne dame koje su se dva puta udavale za istog muškarca. Nekima se druga šansa pokazala kao pun pogodak, dok su druge vrlo brzo ponovo predavale novi zahtev za razvod.

Elizabet Tejlor

foto: Profimedia

Glumica se za Ričarda Bartona udala 1964. godine, a razvela se 1974. Godinu dana kasnije opet su se venčali, međutim brak je potrajao samo do iduće godine.

Barton je usvojio njene ćerke Lizu i Mariju. Tejlor se u životu udavala ukupno osam puta za sedam različitih muškaraca, dok je Barton bio oženjen pet puta za četiri različite žene.

Pamela Anderson

foto: Profimedia

Glumica Pamela Anderson 2014. godine objavila je da se ponovo udala za bivšeg supruga Rika Salomona. Iste te 2014. zatražila je razvod, a onda zamolila sud da zahtev odbaci. Na kraju je 2015. podnela zahtev za razvod po treći put.

Njihov prvi brak trajao je od 2007. do 2008. godine.

Melani Grifit

foto: Profimedia

Melani Grifit bila je u braku s Donom Džonsonom šest meseci 1976. godine, a ponovo su se venčali 1989. godine. Drugi brak potrajao je do 1996. godine, a njihova zajednička ćerka Dakota Džonson rođena je 1989. godine.

Natali Vud

foto: Profimedia

Natali Vud udala se za Roberta Vagnera 1957. godine, a u braku su bili do 1962. godine. Opet su se venčali 1972. godine i u braku bili do glumičine smrti 1981. godine. Njihova ćerka Kortni Vagner rođena je 1974. godine.

Frida Kalo

foto: Profimedia

Najpoznatija meksička slikarka svih vremena Frida Kalo udala se za kolegu umetnika Dijega Rivijeru 1929. godine. Njihov prvi brak trajao je do 1939. godine, a drugi je počeo iduće godine i ostali su zajedno do njene smrti 1954. godine.

Dijon Vorvik

foto: Profimedia

Američka glumica, pevačica i voditeljka udala se 1966. godine za Vilijama Eliota, od kojeg se razvela 1967. godine. Iste godine u kojoj su se razveli ponovo su se i venčali, međutim i drugi brak se završio razvodom 1975. godine. Zajedno su dobili dva sina, Dejvida i Dejmona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs