zanimljivo

5 znakova da je loš ljubavnik: Ovako ćete odmah prepoznati muškarca koji je loš u seksu!

U nastavku teksta saznajte kako da za tili čas prepoznate muškarca koji ne da nije vešt u seksu, nego će seks sa njim zaista biti loš

Ljubav i zavođenje
13:07h Autor:
5 znakova da je loš ljubavnik: Ovako ćete odmah prepoznati muškarca koji je loš u seksu!
Foto: Shutterstock

Retko ko ima savršen seks na početku veze, potrebno je vreme da se partneri opuste i dobro upoznaju u krevetu. Ali, loš seks i te kako može da pokvari raspoloženje, naročito ako se vremenom ne radi na poboljšanju.

Ali, postoje neki znakovi koji vam mogu ukazati da je osoba koja vam se dopada jednsotavno loš ljubavnik. Ne poziva vas na dejt

Muškarac koji vam se dopada ne pokazuje inicijativu za dopisivanje i ne poziva vas na dejt? Škrt je na osećajima? U tom slučaju velika je verovatnoća da je loš i u krevetu.

Nestrpljiv je

Ukoliko ste tek započeli vezu sa muškarcem koji nema strpljenja da vas čeka dok se spremite za izlazak, požuruje vas dok se šminkate i birate garderobu za izlazak, onda to može biti znak da nije dobar u seksu.

Takav muškarac će definitivno misliti samo na svoje zadovoljstvo.

5 Feng šui saveta za savršen seks: Ojačajte i poboljšajte vaš seksualni život!

foto: Shutterstock

Mlakonja

Nesigurna je ličnost, nije samostalan, uvek nešto proverava i negoduje i ništa ne može sam završiti do kraja...Ukoliko je takav u svakodnevnom životu, onda vam neće pružiti užitak ni u krevetu.

Neuredan je

Od neurednih muškaraca bi trebalo da bežite glavom bez obzira. Osnovna higijena i uredna soba je nešto što se podrazumeva. Seks sa neurednim partnerom nikako neće biti vatren, štaviše biće loš.

Nema stila

Ukoliko muškarac nema trunke osećaja za stil, te stalno nosi bezličnu garderobu, izlizanu odeću i pocepane čarape, moguće je da će vam seks biti očajan.

4 horoskopska znaka koja padaju na inteligenciju: Kod izbora partnera bitnija im je pamet od izgleda!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs