Ispovest

Nataša je imala 11 godina kada je telo njene majke pronađeno kako pluta u okeanu: Nikad se nisam oporavila od tog šoka!

Moja majka ne bi volela da je njena smrt definiše, rekla je Nataša

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Kćerka misteriozno preminule glumice Natali Vud, danas 49-godišnja Nataša Vagner progovorila je o majčinoj smrti i otkrila kako je to na nju ostavilo velike emocionalne ožiljke, koji su kasnije uticali na njene veze i odnose koje je ostvarivala kao odrasla osoba.

 

Nataša je imala samo 11 godina kada je telo njene majke Natali pronađeno 1982. godine kako beživotno pluta uz ostrvo Katalina u Tihom Okeanu. Ni dan danas nije tačno razjašnjeno šta se i kako se dogodilo, zna se da je Natali bila sa suprugom Robertom Vagnerom i njihovim prijateljem, takođe glumcem Kristoferom Valkernom na vikend plovidbi brodom. Ali ostatak priče je jedan od najdugovečnijih misterija Holivuda, čak i 40 godina nakon tragedije.

 

Bilo je to prvi put da je Nataša progovorila o majčinom životu i smrti i to u memoarima "Više od ljubavi". To je zapravo intimni portret njene majke u kojem žestoko brani svog voljenog očuha Vagnera, koji je dugo vremena bio prvoosumnjičeni za smrt glumice.

 

"Nikad nećemo sa sigurnošću znati kako je moja majka završila u vodi. Usredsredila sam se na stvari koje znam, a to je da moj otac nikada ne bi naudio majci ili da je ne bi spasio da je znao da je u opasnosti. Usredsredila sam se i na svoju ljubav prema ocu, svojoj porodici. Moja majka nije bila tragična osoba. Život je posvetila umetnosti, deci, mužu i ljubavi. Ovako bi želela da je ljudi pamte, a ne kao nekoga koga je definisala vlastita smrt, već njezin život", napisala je Nataša u memoarima.

 

Uz to je otkrila i kako ju je majčina smrt navela da traži muškarce s roditeljskom naravi.

 

"Mislim da sam u odraslom životu uvek tražila majku. Često bih birala vrlo zrele muškarce, koje bih posmatrala kao majku, ali to bi mi postalo zbunjujuće nakon nekog vremena. Želela sam biti odrasla i bez da sam u vezi", izjavila je Nataša.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...