ONE SU NAJPOZNATIJE SESTRE U SRBIJI: Srpske Kardašijanke zajedno zgrću veliko bogatstvo, a tajna njihovog uspeha je OVA

Iako je Nataša najslavnija, svaka od sestra Bekvalac može se pohvaliti uspešnom karijerom.

Vip priča
09:55h Autor:
ONE SU NAJPOZNATIJE SESTRE U SRBIJI: Srpske Kardašijanke zajedno zgrću veliko bogatstvo, a tajna njihovog uspeha je OVA
Nataša, Kristina i Dragana Bekvalac, Foto: Instagram / Draganabekvalac72

Naša popularna pop pevačica Nataša Bekvalac, priznaje da je presrećna što oko sebe uvek ima najbolje društvo. To društvo čine njene dve rođene sestre Kristina i Dragana. Sve tri sestre izuzetno liče i sudeći po komentarima ljudi su jednoglasni u tome da izgledaju kao milion dolara.

Nataša Bekvalac, zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj uspešnoj muzičkoj karijeri spada među najpopularnije pevačice na našim prostorima. Sasvim zasluženo se nalazi na tom mestu jer je svojom neverovatnom energijom oduvek privlačila izuzetnu pažnju. Ništa manje bitna nije njena anđeoska lepota pa zbog nje i nosi epitet novosadske barbike. Ovakva popularnost sa sobom nosi određeno breme koje neminovno utiče i na članove njene porodice, pa su javnosti oduvek bili interesantni i njeni članovi porodice. Nata je uvek otvoreno pričala o ljubavnim brodolomima, tri popala braka koja ima iza sebe, a njene izjave veoma su viralne na društvenim mrežama.

Nataša Bekvalac
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kristina je Natašina mlađa sestra, takođe je dobro poznata javnosti jer je često možemo videti u pevačicinom društvu. Međutim osim toga što je ona ta koja se najčešće brine o Natinom stajlingu, Kristina iza sebe ima veoma uspešnu karijeru modne kreatorke, tako da pored toga što stilizuje rođenu sestru može se pohvaliti i time što brine o modnim odabirima i mnogih domaćih zvezda na našoj javnoj sceni.

Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Starija sestra Nataše Bekvalac nije toliko javno eksponirana i informacija o njenom privatnom životu gotovo i da nema, međutim itekako zaokuplja pažnju javnosti i ako se ne bavi javnim poslom i mediji se interesuju za nju. Dragana je uspešna poslovna žena, njena profesija je usmerena ka polju lepote i nege, vlasnica je nekoliko kozmetičkih salona koje uspešno vodi godinama. Njena najveća podrška kako u životu tako i na poslovnom planu jeste njen muž sa kojim je dugi niz godina u skladnom braku. Uprkos tome što je zagazila u petu deceniju života može da se pohvali izvanrednim izgledom kao i svoje sestre.

Mnogo puta su istakle kako ništa od njihovih poslovnih uspeha ne bi bilo moguće bez ljubavi i podrške njihovih roditelja, oca Dragoljuba i majke Mire. Bilo da su u pitanju rođendani, slave ili porodične proslave, sestre ne propuštaju familijarna okupljanja, a fotografija svedoči o tome.

Ovog proleća na Kurir televiziji možete pratiti i intrigantnu priču o dve sestre, Anji i Jani. Radnja serije "Prsten sudbine" nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a u više od 100 epizoda prepliću se ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla, a sve je počelo iz jedne kuće!

Od prve do poslednje epizode, dinamika i nepredvidivost serije drži pažnju publike, koja s nestrpljenjem iščekuje razrešenje komplikovanih situacija i odnosa. Neverovatnu dramu dve potpuno karakterno različite sestre možete pratiti radnim danima u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velike zainteresovanosti publike emituje se i u 22 časa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs