GLASAJTE!

KO SU PO VAMA NAJZGODNIJI FRAJERI IZ SRBIJE 2021. GODINE? Glasajte! (ANKETA)

Opšte je poznato da dobrog frajera ne čini samo lepota ili zgodno telo. Važni faktori su i humor, stas, glas, a i kavaljerstvo. Postavili smo ženama pitanje ko su najbolji frajeri iz Srbije u 2021. godini i selektovali top osam.

Vip priča
Autor:
KO SU PO VAMA NAJZGODNIJI FRAJERI IZ SRBIJE 2021. GODINE? Glasajte! (ANKETA)
Milan Marić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Milan Marić

Definitivno ove godine odnosi sve trofeje. Izgleda da je na žene baš u 2021. godini ostavio najsnažniji utisak.

Prepoznatljiv je po ulogama u filmovima i serijama „Branio sam mladu Bosnu“, „Vlažnost“, „Nemanjići – rađanje kraljevine“, „Besa“, a ogromnu popularnost mu je donela glavna uloga u gledanoj kriminalističkoj seriji „Državni službenik“.

Popularni glumac trudi se da svoj privatan život drži što dalje od očiju javnosti. Uprkos tome, navodne ljubavi u kojima uživa vrlo često krase strane domaćih medija, a žene ga obožavaju.

Goran Bogdan

Goran Bogdan važi za jednog od najpoželjnijih glumaca kod nas i regionu. U vezi je sa našom glumicom Jovanom Stojiljković i žive zajedno.

Goran je ranije isticao da mu majka i otac često dosađuju na tu temu jer bi voleli da dobiju unuke, ali da ga ni na šta ne teraju, samo su radoznali.

„Ko mene može naterati da se ženim, nismo mi takva familija. Niko me inače ne može naterati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me sine kad ćeš se smiriti, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali videćemo. Daj bože zdravlja prvo”, rekao je glumac.

Aleksandar Radojičić

Popularni glumac na društvenim mrežama često objavljuje slike sa sebi bliskim ljudima. Nedavno je obožavaoce oduševio fotkom sa svojom izabranicom Dunjom.

“Muž i žena… Mačka pečena,” napisao je kepšn ispod fotografije Aleksandar Radojičić.

Aleksandar ne skriva koliko je srećan pored manekenke Dunje Radičević.

Ammar Mešić

Ammar je perspektivan mlad glumac, koji je za kratko vreme uspeo i da se proslavi kod devojaka.

„Uvek je lepo kada je devojka vaspitana, kulturna, obrazovana i poštuje neke prave vrednosti. Pa i kada se lepo oblači i ima svoj stil i ume da se nosi. Generalno, kada su devojke malo opuštenije i komunikativnije, i ne razmišljaju da li neko misli o njima i šta misli, nego su onakve kakve jesu”, kaže Ammar.

„Iritantno je sve suprotno od toga, kada se neko pretvara u nešto što nije. Ne volim devojke koje imaju silikone, napumpane usne i prate sve za njih važne modne trendove”, zaključio je.

Nemeš

Slika Nikole Nemeševića Nemeša u javnosti većinom se oslanjala na njegovo učešće u “Velikom bratu” i balansirala između imidža rokenrol buntovnika i reputacije zavodnika. Međutim, iako je i dalje jako zgodan, živi dosta mirnijim životom i u skladnoj je vezi.

„Ja sam jako retko ostavljao prostora da žena uleti. Ja sam imao to neko ‘pravilo tri sekunde’ – kad vidim, imam tri sekunde da krenem. Bukvalno tako: eye contact, aha, brojim do tri i – idemo”, rekao je Nemeš u jednom intervjuu.

Slaven Došlo

Slavena smo prvi put primetili 2015. godine kada se pojavio na filmskom platnu u filmu “Pored mene” i “Panama”, nakon čega njegova popularnost eskalira.

U jednom intervjuu otkrio je da nije pobornik upoznavanja preko društvenih mreža, jer je potrebno više od samog izgleda da bi ga neko zainteresovao.

„Izgled kao izgled ostavlja prvi utisak, ali iza prvog postoji još bezbroj koji ne mogu da zjape šuplji. Čini mi se da sam do svoje tridesete imao malo ubrzaniji kurs toga da ne mozeš da utičeš ni na šta u spoljašnjem svetu, već isključivo na svoju perspektivu. Sada kada tako posmatram stvarnost, puno više uživam u sebi”, otkrio je Slaven Došlo.

Petar Benčina

Petar Benčina je i dalje je glavni akter u mašti brojnih devojaka. Ipak, ljubavna priča njega i Tamare Dragičević mnogima je uzor, a njegove obožavateljke i same žele da dožive neku sličnu priču na emotivnom planu.

Par se 2016. godine zavetovao na večnu ljubav, i to na romantičnoj ceremoniji za najbliže, koju su upriličili na Adi Bojani. Ubrzo su dobili ćerkicu Stašu, a potom i sina Lazara.

Aleksandar Mitrović

Reprezentacija Srbije pokazala je nedavno znanje i umeće, a Aleksandar Mitrović je golom u poslednjem minutu postao ne heroj, nego ikona svih Srba. Ne samo to, postao je vrlo primamljiv na radaru singl devojaka i mnoge su vrlo razočarane što je zauzet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs