koja je po vama najlepša?

ONE SU NEGOVANE, UVEK SKOCKANE, PRELEPE: Ko je po vama najlepša PLAVUŠA na domaćoj sceni? (ANKETA)

Mnogim domaćim lepoticama je dugačka plava kosa zaštitni znak otkad znamo za njih. Ove domaće zvezde ne bismo mogli da zamislimo ni sa jednom drugom bojom kose, a verujemo da ni one nikad ne bi menjale frizuru.

Vip priča
Autor:
ONE SU NEGOVANE, UVEK SKOCKANE, PRELEPE: Ko je po vama najlepša PLAVUŠA na domaćoj sceni? (ANKETA)
Sofija MIlošević, Foto: M.M./ATA

Pevačica Ana Kokić ima uspešnu muzičku karijeru već preko 20 godina, a poznata je i kao pobednica takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“. Pored muzike i transformacija, mnogima bi prva asocijacija na zgodnu pevačicu bila upravo njena kosa.

Ana je plavuša od kad se pojavila na muzičkoj sceni i ova boja savršeno ide uz nju.

Lepa manekenka i modna kreatorka Sofija Milošević izgleda savršeno u svakom izdanju, a ono što dodatno naglašava njenu atraktivnost je platinasta, svilena kosa.

Manekenka voli ravnu kosu, koja je na fotografijama koje deli na svojim društvenim mrežama uvek sređena i bujna. Sofija je nedavno postala mama, a njen presladak sin povukao je na mamu i ima predivnu plavu kosicu.

Kraljica plave kose svakako je pevačica Nataša Bekvalac, koju zbog prepoznatljive boje kose i stihova jednog njenog hita zovu „mala plava“. Nataša često menja frizure, od visokog repa do bujnih lokni, ali sigurni smo da boju kose koja joj je zaštini znak, nikad ne bi menjala.

Zgodna Novosađanka ponosito nosi svoju boju kose, a za nju se stvarno može reći da je „fatalna plavuša“.

I na glumačkoj sceni imamo nekoliko plavuša koje, uprkos transformacijama koje im profesija zahteva, ostaju verne svojoj plavoj kosi. Glumica i voditeljka Anđelka Prpić prepoznatljiva je po svojoj harizmi i simpatičnoj paž frizuri.

Anđelka svoju plavu kosu najčešće uvija u blage talase, a boja joj se savršeno uklapa uz prodorne plave oči.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs