filmska ljubavna priča

ZAPROSIO JE U ŠMINKERNICI, VENČALI SE POSLE SVEGA 23 DANA VEZE, A NA SVADBU DOŠLI NA MOTORU: Najslađa ljubavna priča!

Jedan od najskladniih javnih parova danas slavi 9 godina braka

Ljubav i zavođenje
17:31h Autor:
ZAPROSIO JE U ŠMINKERNICI, VENČALI SE POSLE SVEGA 23 DANA VEZE, A NA SVADBU DOŠLI NA MOTORU: Najslađa ljubavna priča!
Foto: ATAImages

Danijela i Stefan Buzurović su jedan od omiljenih javnih parova, a njihov skladan brak traje 9 godina. Voditeljka i urednica emisije "Ekskluziv" na TV Prva i popularni glumac plene svojim šarmom i toplinom, a ljubav isijava iz njih gde god da se pojave zajedno u javnosti ili putem društvenih mreža gde redovno objavljuju zajedničke porodične trenutke.

Ljubavna priča popularnog para je nesvakidašnja i liči na filmske.

- Upoznali smo se na obali mora na predstavljanju nove programske šeme Prve televizije. Ja sam bila strašno nervozna to veče i uopšte nisam bila raspoložena , on je pokušao da me zasmeje i uspeo je, onda sam ja rekla: "Super, baš je sladak, idem ja u sobu", jer sam bila neraspoložena, a sutradan je došao u šminkernicu televizije, nogom otvorio vrata i rekao: "Danijela ti bi bila kompletan inbecil, ako se ne bi udala za mene", ispričala je Danijela svojevremeno u emisiji "Od A do Da" kako je upoznala Stefana.

- Čekala sam dva meseca da me poljubi, a kada je konačno došlo do toga, on je počeo nešto čudno da pomera glavu. Pitala sam ga:"Aman čoveče, šta ti je? A on mi je rekao, ne znam da se ljubim kada sam sa desne strane, moram da pređem na levu. Kad nisam umrla"", rekla je Danijela jednom kada je sa suprugom gostovala u emisiji "Praktična žena".

Danijela i Stefan Buzurović
foto: ATAImages

- Ja sam levoruk i zaista mi teško ide da budem sa desne strane", dodao je on.

Danijela i Stefan su se venčali posle svega 23 dana zabavljanja.

Iznenadili su porodicu kojima je taj potez delovao kao ishitrena odluka, ali njih dvoje su znali da su pronašli pravu osobu sa kojom će proveti ceo život.

Naime, kada su njihovi rođaci dobili poziv za ručak, nisu ni slutili da će 21. decembra 2012. prisustvovati venčanju. Danijela i tri godine mlađi Stefan izgovorili su sudbonosno " da" na skromnoj ceremoniji u opštini Stari grad.

Odmah potom lepa voditeljka otkrila je da je trudna i da čeka sina. Crkveno venčanje održano je u Sabornoj Crkvi u maju 2013. godine.

Danijela i Stefan su na raskošnu svadbu u stilu holivudskih zvezda došli na motoru. Voditeljka je nosila dugačku belu venčanicu, ispod koje joj se ocrtavao trudnički stomak, dok se Stefan opredelio za klasično crno odelo.

Nakon sina Nestora koji je rođen u septembru 2013. godine, par je dobio i ćerćkicu Klaru u maju 2016. godine.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs