GODINE IM NE MOGU NIŠTA

KAD SU SE UPOZNALI, ONA JE IMALA 41 GODINU, A ON SAMO 18: Čim sam je ugledao znao sam da je ona moja srodna duša! (FOTO)

Aron Džonson je ugledao Sem na snimanju i tada je znao da će, iako je starija od njega 23 godine, biti njegova žena

Ljubav i zavođenje
17:43h Autor:
KAD SU SE UPOZNALI, ONA JE IMALA 41 GODINU, A ON SAMO 18: Čim sam je ugledao znao sam da je ona moja srodna duša! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je Sem Tejlor stigla na audiciju za film 'Nowhere boy' 2008. godine bila je jako uzbuđena. Bio je to prvi dugometražni film koji će režirati u svojoj krarijeri. Očekivala je da će videti brojne dvojnike Džona Lenona ali ne i čoveka svog života.

Rediteljka Sem (54) i 23 godine mlađi glumac Aron Džonson od početka veze bili su zanimljivi javnosti zbog svoje razlike u godinama, ali oni su uspeli da dokažu da taj jaz nije nikakva prepreka za ljubav.

Oni svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, a zna se da su se upoznali 2008. godine na snimanju mjuzikla "Džon Lenon: Dečko koji ne obećava", koji je upravo Sem režirala, a Aron tumačio glavnu ulogu.

Glumac je tada imao 18 godina, a reditleljka 41, ali ih nije preterano brinula ta razlika i priznaju da su odmah osetili hemiju. Već 2009. su objavili veridbu, a Aron ju je zaproso tačno na prvu godišnjicu veze.

Oni naglašavaju da ih porodice i prijatelji podržavaju, jer znaju koliko je intenzivan njihov odnos. Ipak, par je pričekao sa venčanjem, a u januaru 2010. potvrdili su da očekuju prvo dete.

U julu iste godine su dobili ćerku, a Sem je u jednom intervju rekla da joj je Aaron i pre početka veze otkrio da želi decu. "Bio je jako jasan da želi veliku porodicu", ispričala je.

U januaru 2012. supružnici su dobili drugo dete, ćerku Romi, a nekoliko meseci kasnije, 21. juna venčali su se nakon tri godine veridbe. Imali su svadbu u crkvi u engleskom Somersetu, a Sem je dodala Aaronovo prezime Džonson, kao i on njeno Tejlor.

ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU, SKANDALI IH PRATILI U STOPU, A TRAGEDIJA RASTAVILA: Mračna strana najkontroverznijeg para!

S obzirom da su privatni život skrivali od javnosti, ni venčanje nije bilo dostupno medijima. Šuškalo se da su među zvanicama bili Bijonse i Elton Džon, kao i mnoge druge slavne ličnosti.

U jendom od retkih intervjua koje daku za javnost, Aron je rekao: "Znam tačno šta je imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bela majica koju i dalje ima i volim je. Promenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac.

Sem je tada otkrila da joj je Aron rekao da će se oženiti njome čim završe snimanje mjuzikla. "Bili smo profesionalni tokom celog snimanja, ali su svi na setu znali za nas. Rekao mi je da će se oženiti mnome, a da još nismo ni otišli na sastanak", prisetila se ona.

VIDEO JE U REKLAMI I REKAO-OVO JE ŽENA ZA MENE! SUTRA PUTUJEM DA JE UPOZNAM: Neverovatna ljubavna priča duga 50 godina!

Sem Tejlor-Džonson
foto: Profimedia

Zajedno su 13 godina, a Sem je istakla da su retko razdvojeni, ali i da je tada reč tek o dva-tri dana. Par živi u Los Anđelesu sa kćerima. Mnogi tvrde da su oni najskladniji par Holivuda kao i da su dokaz da godine nisu nikakva prepreka kada ima dovoljno ljubavi.

Zanimljivo je i da rediteljka ima profil na Instagramu na kom deli njihove zajedničke fotografije, ali glumac nije prisutan na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs