LJUBAV OD KOJE SE NIJE MOGLO POBEĆI

ČIM JE UGLEDAO ODLEPIO JE ZA NJOM,ZANEMARIO 7 GODINA VEZE I RASKINUO VERIDBU:Ovako je počela najlepša holivudska romansa

Ovako su se zavoleli Danijel Krejg i njegova Rejčel

Ljubav i zavođenje
Autor:
ČIM JE UGLEDAO ODLEPIO JE ZA NJOM,ZANEMARIO 7 GODINA VEZE I RASKINUO VERIDBU:Ovako je počela najlepša holivudska romansa
Foto: Profimedia

Daniel Krejg (53) ovih dana boravi u Beogradu gde snima nastavka filma "Nož u leđa".

Glumac, koji je poznat po ulozi Džejmsa Bonda, iznenadio je javnost kada je u tajnosti oženio svoju koleginicu. Par je strogo čuvao vezu od očiju javnosti, a ovako je sve počelo.

Njihovo poznanstvo datira još iz vremena kada nisu bili slavni. Danijel i Rejčel su se upoznali 1994. kada su zajedno glumili u predstavi "Les Grandes Horizontales" u pozorišnoj trupi National Theatre Rehearsal Studio u Londonu. Na njihovu suradnju se svojedobno osvrnuo kritičar Rupert Christiansen.

"Naravno, nijedno od njih tada nije bio poznat pa je njihov prvi susret ostao nezabeležen. Tok predstave ih je stavila u puno ljubavnih scena i bilo je puno glumljene seksualnosti i ukusne golotinje", ispričao je Kristensen, novinar Dejli Mejla.

Njihovi poslovni i privatni putevi su se razišli nakon toga, a Rejčel je izovorila sudonosno DA, u međuvremenu filmskom reditelju Darenu Aronofskiju (52) sa kojim je dobila sina Henrija (15). Danijel je 1994. okončao brak sa glumicom Fionom Loudon sa kojom ima ćerku Elu (29) koja se baš kao i njeni roditelji bavi glumom.

U VOZU JE PREKLINJAO DA SPAVA S NJIM: Ovako je počela ljubav čuvenog šmekera i najsimpatičnije plavuše!

Rejčel Vajs, Danijel Krejg
foto: Profimedia

Putevi Danijela i Rejčel su se ukrstili ponovno 2010. godine kada su dobili ulogu bračnog para u psihološkom trileru "Kuća snova" koji je izašao godinu dana kasnije. Upravo u to vreme Rejčel je stavila tačku na devet godina dugu vezu sa Darenom, a Danijel je raskinuo veridbu sa filmskom producentkinjom Satsuki Mišel (42).

Razlog okončanja njihovih prethodnih veza je bilo to što se između njih razvilo nešto više od profesialnog odnosa. Venčali su se u 2011. godine na tajnoj ceremoniji u Njujorku i iznenadili javnost.

Na pitanje da li je to bila ljubav na prvi pogled, Rejčel je rekla: "Zaista nije bilo tako. Bili smo prijatelji godinama", rekla je glumica.

Kako su pisali američki mediji, Rejčel nije ni pomišljala na brak pre nego što je upoznaa Danijela. Međutim, upravo joj je zbog ovog holivudskog zavodnika promenila mišljenje.

"Nikad nisam mislila da ću se udati. To nije bila moja ambicija. Bilo je suprotno od toga. Nikad nisam sebe zamišljala kao junakinju romatičnih komedija i onda se samo dogodilo, srećom u puno zrelijem trenutku mog života", priznala je ona.

IZGLEDAO JE KAO MOJ OTAC,A PONAŠAO SE KAO MOJA MAJKA: Holivudska ljubavna priča koju je samo SMRT mogla da rastavi! FOTO

Rejčel Vajs, Danijel Krejg
foto: Profimedia

Mnogi smatraju da je tajna skladnog odnosa Danijela i Rejčel upravo to što njihova veza nije tarnsparentna i detalji njihove ljubavi nisu poznati javnosti.

"On je jednostavno previše slavan. Bila bi izdaja da govorim o njemu. Moraš štititi svoj brak. Jedno od najvećih zadovoljstava je kad si odrastao da ne moraš da deliš sa drugima baš ništa", ispričala je glumica.

Par je skoro uspeo da sakrije i rođenje ćerke 2018. godine čije ime nisu hteli da objave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs