Najbogatija žena sa ovih prostora

SLAVICA JE MNOGO VIKALA NA BARNIJA, PRIČALO SE I DA GA JE TUKLA: Kad se brak ugasio, novac je ostao kao uteha!

Nakon svih prepreka, nekadašnji bračni partneri - danas su dobri prijatelji

Vip priča
17:28h Autor:
SLAVICA JE MNOGO VIKALA NA BARNIJA, PRIČALO SE I DA GA JE TUKLA: Kad se brak ugasio, novac je ostao kao uteha!
Foto: Profimedia

Bivša manekenka i bivša supruga nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona, Slavica Eklston, jedna je od najbogatijih žena s ovih prostora, što zapravo i ne čudi, s obzirom na to da na računu ima 1,2 miljarde dolara zahvaljujući kojima je dogurala do šestog mesta najbogatijih ljudi na stranici Celebrity Net Worth.

Poreklom iz Rijeke, Slavica se našla na vrhu lestvice, leđa uz leđa sa svetskim zvezdama, a svoje bogatstvo duguje drugom najskupljem razvodu u istoriji na kojem je zaradila bogatstvo. Slavica je svojevremeno račun obogatila sa 630 miliona dolara, temeljem dogovora o prodaji Formule 1.

Kćerka Jove i Ljubice, korene vuče iz Laktaša u Bosni i Hercegovini, a roditelji su joj se razveli dok je još bila devojčica. Zbog složene porodične situacije deo života provela je u Bedekovčini u Vaspitnom domu za žensku omladinu. Početkom osamdesetih, nakon napuštanja doma slika se za popularni Start, a uskoro nastavlja graditi manekensku karijeru u Italiji, gde upoznaje svog budućeg supruga.

U braku su Barnijem dobija dve ćerke: Tamaru i Petru, a brak im se raspao 2008. godine. U godinama nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima, iako im brak nije bio tako korektan pa je deo medija pisao i o nasilju unutar ove bračne zajednice, jer su kako se pričalo, njih dvoje sasvim različitih karakternih osobina.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

Slavica je prema tvrdnjama medija želela da uživa u životu, dok je Berni bio radoholičar koji nije znao uživati u životu.

"Ona voli da viče, ponekad baca tanjire, ja odem i sakrijem se u sobu zato što znam da ona obožava da me teroriše," ispričao je Berni jednom prilikom. Vikanje očigledno više nije mogao podneti pa se od Slavice razveo i skrasio uz mladu brazilsku advokaticu Fabijanu.

Međutim, izgleda da su nesporazume rešili, jer nekadašnji bračni partneri često letuju zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs