LJUBOMORNA KAO ŽENA, NE KAO SUPRUGA...

JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA MALE BRAČNE PIKANTERIJE: Nema tu šta da se priča - Željko je moj i Božiji!(FOTO)

Voditeljka je otkrila kako funkcioniše njen i Željkov odnos, kako privatni, tako i poslovni.

Celebrities
Autor:
JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA MALE BRAČNE PIKANTERIJE: Nema tu šta da se priča - Željko je moj i Božiji!(FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Voditeljka Jovana Joksimović kaže da joj ne smeta što je ponekad identifikuju samo kao suprugu Željka Joksimovića. U svoju profesionalnu ostvarenost je potpuno sigurna, te je i na titulu supruge poznatog pevača jako ponosna.

Voditeljka najpoznatija po svom Jutarnjem programu, Jovana Joksimović, od nedavno uređuje i vodi Jutarnji program na K1 televiziji, koja je u vlasništvu njenog supruga. Na pitanje da li joj se Željko "petlja" u posao, odnosno da li nameće svoje stavove, Jovana je odgovorila:

- Taj program je moje delo, osmislila sam ga, vodim ga, što nikako ne znači da on nema nikakvog uticaja. Ima ga, jer stalno o tome razgovaramo, razmišljamo, hoćemo, na kraju, da ta televizija, njen program, budu najbolji.

Ali, to je daleko od nekog mešanja, u smislu u kojem ste pitali. To je, prosto, timski rad. I poverenje. I ljubav - izjavila je Jovana Joksimović za azra.ba

A tako je bilo od samog starta. Jovana nikada nije osetila teret svoje supružničke uloge, već su, ona i Željko, kako kaže, kliknuli i uklopili se, nastavili da žive i podižu decu kao tim, a za sve to je potrebna ljubav kao osnova na koju se dalje sve nadgrađuje. Za nju ne postoji kompromis kada je reč o ljubavi, ali je zato kompromis u svemu drugome, upravo dokaz te ljubavi.

Na pitanje novinara je li ljubomorna kao supruga i kako, po tom pitanju, stoje stvari kod Željka, Jovana je dala nesvakidašnji odgovor.

- Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju.

A što se tiče profesionalne ljubomore, Jovana je istakla da joj ona ponekad i prija jer je dokaz toga da posao obavlja kako treba.

Jovana je, potom, iskreno govorila o izazovima roditeljstva.

- Mi pokušavamo da budemo nepopustljivi u onim životnim principima koji će od njih načiniti dobre ljude, sve ostalo se trudimo da razumemo i da im pomognemo, a ne da ih grdimo - rekla je Joksimović za pomenuti portal, pa dodala da deci pokušava da nauči tome, da treba da imaju svoj život i budu odgovorna za njega.

Na kraju, Jovana je upitana da li se plaši godina i starosti.

- Ne, upravo sam napunila četrdeset. I odlično se osećam - rekla je Jovana Joksimović za azra.ba.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs