OTVORENO o teškim trenucima

PETAR STRUGAR ISKRENO: Plačem kad mi se plače i ne stidim se toga!

Kada mu dođu loši momenti, popularni glumac nije od onih osoba koji će to držati u sebi duboko i da potiskuje svaki problem na koji naiđu. 

Celebrities
09:49h Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Harizmatični glumac Petar Strugar (33) progovorio je teškim momentima i otkrio kako se nosi sa negativnim emocijama.

Kako kaže, suze su okej.

- Plačem kada mi se plače i ne stidim se toga. Plač je zdrav, čisti dušu. Isto tako kada osetim potrebu razgovaram sa psihologom. To uvek može da pomogne. Ispričam se i sa prijateljima kada sam tužan. Svi smo od krvi i mesa- kaže i naglašava da suze nisu rezervisane samo za slabiji pol iako tu podelu nikada neće razumeti.

Uopšte ne treba tako razmišljati. Nijedan pol nije vredniji od drugog. Ono što sam naučio iz svoje porodice, a preneću na decu, jeste da muškarci uvek treba da se trude da budu nežniji prema ženama. Da svi budemo pažljiviji jedni prema drugima. To je razmišljanje koje nosim od kada pamtim prema sebi.

Petar Strugar
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Poštovanje, razumevanje, podrška je ključ svakog odnosa. Bilo prijateljskog, partnerskog, kolegijalnog... - smatra Strugar, koji je uvek bio kako kaže iskren u životu i nikada nije umeo niti želeo da kalkuliše.

- Imam mana kao i svaki živ čovek. Ali ona koja prednjači jeste da sam nestrplj. No, nadam se da se to valjda sa godinam umanji i da naučiš da to savladaš- kaže kroz osmeh Stugar i istako da bi ljudi trebalo da žive kako hoće, a da manje gledaju druge.

Ovaj glumac kojeg će domaća publika uskoro imati prilike da vidi u filmu “Zlatni dečko”, osim što voli konje, veliki je ljubitelj ekstremnih sportova. Na pitanje koliko mu je ta vrsta slobode bitna i nešto što sam može da kontroliše i upravlja, Stugar je ranije rekao:

- Kod ronjenja na dah adrenalin je jako loša stvar jer podiže otkucaje srca, više se troši kiseonik. Tako da adrenalin tu nije potreban (smeh). Time se bavim ceo život. Čak sam se i takmičio. Kod nas ronilaca ima izreka: “Sve što poneseš sa sobom dole, to će te ubiti”. Stres, umor, nervoza, sve to utiče. Ostaviš sve na površini i dole su ta tri, četiri minuta tvoja. To je jako smirujuće i to je kod ronjenja na dah što me čini srećnim. Zalaziš u svet koji ima svoja pravila predivna- zaključuje glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...