prelepa žena

RASKOŠNA LEPOTA DRAGANE KOSJERINE OPČINILA EVROPU: Nakon uključenja u program Evrovizije svi joj se dive, internet gori!

Lepota Dragane Kosjerine čuvena je nadaleko u našoj zemlji. Važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a po mišljenju mnogih i najlepša. Međutim, nakon sinoćnjeg evrovizijskog glasanja očarala je i Evropu

Celebrities
11:20h Autor:
RASKOŠNA LEPOTA DRAGANE KOSJERINE OPČINILA EVROPU: Nakon uključenja u program Evrovizije svi joj se dive, internet gori!
Foto: PrintscreenRTS

Zaštitno lice RTS-a Dragana Kosjerina (33) uključila se sinoć uživo u program finala Pesme Evrovizije koja se održala u Roterdamu kako bi prenela rezultate glasova srpskog žirija.

Čim se pojavila u elegantnoj crvenoj haljini, elokventna voditeljka zablistala je punim sjajem. Publika kraj malih ekrana širom Evrope mogla je da vidi kako njeno voditeljsko umeće, tako i raskošnu lepotu.

Dragana Kosjerina
foto: PrintscreenRTS

Brzinom svetlosti su pohvale na račun njenog izgleda preplavile društvene mreže.

Da podsetimo, članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, nastupile su pod rednim brojem 8. u finalu "Evrovizije" i energičnim nastupom pokidale na sceni. Dominirale su i glasom i stasom izvodeći pesmu "Loco, Loco" a imale su i fantastičnu koreografiju. Nažalost, na kraju su zauzele 15.mesto. Pobedila je Italija, koju je predstavljala grupa "Maneskin".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs