prelepa žena

KOJA JE TAJNA ZDRAVE KOSE MARIJE KILIBARDE: Naša voditeljka objavila OVU fotku, svi joj se dive! (FOTO)

Jedna od najlepših žena u Srbiji ponovo oduševila pratioce.

Nega
19:56h Autor:
KOJA JE TAJNA ZDRAVE KOSE MARIJE KILIBARDE: Naša voditeljka objavila OVU fotku, svi joj se dive! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka Marija Kilibarda već 21 godinu pleni svojom energijom, vedrim duhom i prirodnom lepotom. Mnogi je svrstavaju među najlepše žene u Srbiji, a kada se kamere ugase, Marija neguje prirodan izgled što rado i pokazuje na Instagramu.

Za razliku od mnogih žena koje teže "savršenom" izgledu koji nameće ova društvena mreža, Marija ponosno sa pratiocima deli fotografije bez trunke šminke i filtera, o čemu je i govorila pre dve godine za Stil.

- Prirodan izgled bi trebalo da bude normalna stvar koji je u današnje ludo vreme kada smo okruženi klonovima postao jedna retka čudesna stvar. Zato insistiram na tome jer negujem prirodan izgled i hoću da podsetim mlade devojke koje žive ovaj teror lepote koji instagram plasira da i prirodno ume da bude i te kako lepo i privlačno, a što je najvažnije i najzdravije.

Pored neodoljivog osmeha, Marijin zaštitni znak je oduvek bila zdrava, duga i bujna kosa.

Već nekoliko meseci voditeljka "fura" šiške koje joj prema mišljenju mnogih sjajno stoje, a najnovijom fotografijom na Instagramu ponovo je oduševila pratioce.

Marija je podelila selfi iz svog automobila, a u prvom planu je upravo njena sjajna kosa.

"Vežite se. Volećemo", poručila je u opisu slike Marija.

" Super ti stoje šiške", "Žena za sva vremena", "Najlepša", "U čemu li je tajna tvoje zdrave kose? - samo su neki od brojnih komentara i komplimenata koji su joj udelili pratioci.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs