nasmejana i srećna

SEZONA PEGICA JE OTVORENA: Marija Kilibarda objavila fotku BEZ ŠMINKE, pratioci oduševljeni prirodnom lepotom! (FOTO)

Jedna od omiljenih tv lica oduševila pratioce novom fotografijom u prirodnom izdanju!

Lepi & Zdravi
08:49h Autor:
SEZONA PEGICA JE OTVORENA: Marija Kilibarda objavila fotku BEZ ŠMINKE, pratioci oduševljeni prirodnom lepotom! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Marija Kilibarda (41) dve decenije pleni kraj malih ekrana svojom lepotom, pozitivnom energijom, osmehom, harizmom i šarmom i mnogi je svrstavaju među najlepše žene sa naše javne scene.

Poznato je da voditeljka emisije "Sve u svemu" preferira prirodan izgled kada se kamere ugase i kad god objavi na društvenim mrežama fotografiju bez šminke i filtera, dobije pregršt komplimenata na račun izgleda.

Marija je "ugrabila" slobodne dane da otputuje na Kipar sa prijateljicom, a pratioce je i ovoga puta pozdravila u svom stilu- nasmejana i potpuno prirodna.

Marija Kilibarda
foto: PrintscreenInstagram/Kilimara

"Sezona pegica je otvorena", napisala je Marija, nakon čega je usledila lavina lajkova i komentara.

"Najlepša Mara", "Mara lutka", samo su neki od komentara oduševljenih pratioca.

Marija je za Stil ranije pričala o prirodnom izgledu koji propagira.

"Prirodan izgled bi trebalo da bude normalna stvar koji je u današnje ludo vreme kada smo okruženi klonovima postao jedna retka čudesna stvar. Zato insistiram na tome jer negujem prirodan izgled i hoću da podsetim mlade devojke koje žive ovaj teror lepote koji instagram plasira da i prirodno ume da bude i te kako lepo i privlačno, a što je najvažnije i najzdravije".

Takođe, Marija nam je na pitanje koliko poređenje sa drugima i "savršen život" koji se inače propagira na društvenim mrežama mogu da sruše žensko samopouzdanje i naškode mentalnom zdravlju?

"Možda nama u zrelijim godinama i ne, ali mogu misliti šta ti "savršeni životi" i "savršena tela" čine mladima koji u tom uzrastu treba da grade svoje samopouzdanje. Umesto toga, ono biva poljuljano i pre nego što je stalo na svoje noge. Tom teroru lepote koji vlada instagramom jedino mogu ljudi sa velikim brojem pratilaca pomrsiti konce time što će češće objavljivati prirodne i realne slike".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs