probajte

DANAS SLAVI 49. ROĐENDAN, A IZGLEDA UPOLA MLAĐE: Hajdi Klum otkrila LETNJU DIJETU koja TOPI KILOGRAME ko od šale!

Čim primeti koji kilogram viška, Hajdi Klum primenjuje poseban režim ishrane.

Fitnes & Nutricija
Autor:
DANAS SLAVI 49. ROĐENDAN, A IZGLEDA UPOLA MLAĐE: Hajdi Klum otkrila LETNJU DIJETU koja TOPI KILOGRAME ko od šale!
Hajdi Klum, Foto: Profimedia

Hajdi Klum je jedna od najuspešnijih žena u Holivudu, zahvaljujući karijeri koju je izgradila u manekenstvu. Danas puni 49 godina, a nije tajna da joj na izgledu zavide i duplo mlađe.

Iako je rekla da nikada nije imala problem sa kilogramima, Hajdi je verna zdravoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. S obzirom na to da obožava slatkiše, prepusti se danima kada da sebi oduška, a tada je na redu i koji kilogram viška.

Hajdi odmah prelazi na poseban režim ishrane - master cleanse dijetu, na bazi limuna. Kažu da ovakva ishrana topi kilograme u rekordnom roku, a potrebno je da se praktikuje najmanje pet dana, a najduže dve nedelje.

Dijeta podrazumeva da se pije samo limunada, koja je napravljena od limuna, javorovog sirupa i vode. Javorov sirup daje organizmu energiju i zato je idealno da se uzima tokom dijete. Osim toga, možete ga zameniti i medom.

Limun pomaže da eliminišete sve toksine iz organizma i jačate imunitet. Važno je napomenuti da pre nego što započnete sa dijetom, treba da jedete laganu hranu, koja nije životinjskog porekla.

Ovu dijetu je najbolje praktikovati tokom leta, a pored Hajdi, verne su joj i Bijonse i Demi Mur.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs