jezivo

ISKEŠIRALA JE 2 HILJADE DOLARA ZA OVAJ ESTETSKI ZAHVAT, A ONDA JE USLEDIO HOROR: Zbog OVOGA sebi ne može da oprosti!


Podizanje obrva je tretman koji je postao pravi hit, može da bude dobra opcija kada su obrve nisko postavljene, ili kada su opuštene, pa je zbog toga opušten i gornji kapak, međutim, kao i svaki estetski zahvat i ovaj donosi određene rizike, a manekenka Džesi Kar(21) je pravi primer toga.

Lepi & Zdravi
20:34h Autor:
ISKEŠIRALA JE 2 HILJADE DOLARA ZA OVAJ ESTETSKI ZAHVAT, A ONDA JE USLEDIO HOROR: Zbog OVOGA sebi ne može da oprosti!
Foto: PrintscreeniNSTAGRAM/_jessiecarr

Mlada manekenka ostala je sa rogovima na čelu nakon što je uradila trendovsko podizanje obrva. Ona je putem svog Tik Tok profila upozorila obožavaoce da to nikada ne rade:

To je nešto zbog čega se najviše kajem u životu!"

@_jessiecarr Reply to @_jessiecarr FOXEYE THREAD STORYTIME Part 2 #foxeye #foxeyethreads #foxeyethreadlift ♬ original sound - _jessiecarr

Naime, Džesi je kao rezultat operacije dobila ispupčene izbočine na bočnim stranama čela, a za tu strahotu je platila dve hiljade dolara u oktobru 2021. godine.

Ta procedura je trebalo da joj pomogne u stvaranju privlačnog izgleda "lisičjeg oka" koje se postiže podizanjem uglova obrva.

Procedura uključuje umetanje biorazgradivih niti ispod kože za podizanje obrva, a mnoge slavne ličnosti su se podvrgle ovom procesu i bile su oduševljene rezultatima, ali Džesi nikada nije očekivala da će ta odluka da joj se pretvori u noćnu moru.

Džesi Kar
foto: PrintscreenTikTok/_jessiecarr

"Ne mogu sebe da shvatim ozbiljno, definitivno nije vredno toga, nije dobro i zbog toga izgledam pokvareno", rekla je Džes putem TikToka.

Nakon što su konci ubačeni, Džesi je počela intenzivno da otiče, a tvrdi da je to ostalo tako dve nedelje. Kada se otok smanjio i svaka modrica zacelila, njene obrve su izgledale podignuto, ali je to trajalo kratko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs