POGLEDAJTE I PROCENITE SAMI

DA LI JE OVO NAJGORI RAD PLASTIČNOG HIRURGA IKADA:Nikol Kidman zbog botoksa i filera više ne liči na ljudsko biće!(FOTO)

Nikol Kidman prošetala papreno skupu hljinu, ali svi pričaju samo o njenom licu

Star look
14:42h Autor:
DA LI JE OVO NAJGORI RAD PLASTIČNOG HIRURGA IKADA:Nikol Kidman zbog botoksa i filera više ne liči na ljudsko biće!(FOTO)
Foto: Profimedia

Sinoć je održana dodela SAG nagrada, a glumica Nikol Kidman se pojavila u društvu supruga. Njen dolazak na ovu manifestaciju nije mogao da prođe nezapaženo.

Iako je prošetala u papreno skupoj haljini, svi su gledali samo u njeno lice. Dugu crnu toaletu sa zanimljivim detaljima niko nije ni primetio. Ali ono što je svima zapalo za oko je previše korekcija na licu glumice.

Iako Nikol tvrdi da nikad nije imala nikakav ozbiljniji zahvat na licu, fotografije govore drugačije. Mimika lica je ograničena, a ona više liči na voštnu lutku nego na ženu.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Nije bilo potrebno puno vremen da prođe, a društvene mreže su preplavili komentri na njen račun, i to uglavnom negativni.

"Nikol neka odmah promeni plastičnog hirurga", "Izgleda strašno. Zašto joj neko ne kaže da ne može da izgleda kao devojka od 20. To je prosto nemoguće", samo su neke od opaski koje su mogle da se pročitaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs