Svedeno i sa merom

DOMINACIJA ČISTOG GLAMURA: Ovo su najbolje obučene žene na dodeli SAG nagrada 2022. godine!

Juče na dodeli SAG nagrada nije bilo ispada, nije bilo preterano loših izbora, dominirao je čist glamur

Galerije
Autor:
1 / 8 Foto: Profimedia

Započela je sezona dodele nagrada u spektakularnom stilu. Sinoć je bila upriličena dodela nagrada Udruženja glumaca u Los Anđelesu.

Na crvenom tepihu su zablistale Lejdi Gaga, Salma Hajek, Keri Vašington, Kejt Blančet i druge.

Nije bilo velikih modnih ispada jer su se glumice vodile jedin načelom: glamur!

Ona koja je "objasnila" kako se oblači na crvenom tepihu je Lejdi Gaga, koja je na dodelu SAG nagrada došla obučena u belu haljinu sa potpisom Armanija.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Nikol Kidman je imala momenat u kojem je poželela na glamuroznom događaju da izgleda skromno, pa je obukla jednostavnu crnu haljinu, zakopčanu do vrata. Ali Nikol Kidman nije rođena da živi u senci, pa je i ovaj put samom svojom ličnošću privlačila veliku pažnju.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Pevačica Selena Gomez se odlučila za elegantnu crnu haljinu koja je istakla njenu vitku figuru. Svedeno, čisto, moderno i vanvremenski.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Riz Viterspun je odlučila da malu, crnu haljinu "razbije" satenskim pojasom bejbi plave boje, koji se vukao po tepihu iza nje. Neobično i na ivici sa dobrim ukusom, rekli bi modni kritičari.

Riz Viterspun
foto: Profimedia

Jedina koja se nije plašila boja je Keri Vašington koja je došla obučena u jarko žutu haljinu grčke kreatorke Selije Kritharioti. Upečatljivo i vrhunski moderno!

SAG nagrade
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs