Helen Miren

NJENO PRAVO IME JE JELENA: Nemam majčinski instinkt i ne verujem u Boga! Upravo je dobila nagradu za životno delo!(FOTO)

Juče je Helen Miren dobila nagradu za životno delo

Galerije
09:00h Autor:
1 / 13 Foto: Profimedia

ivotno delo zvuči tako veličanstveno! Pretpostavljam da sam još živa, pa u toj meri ispunjavam uslove. Ali iskreno, svako moje dostignuće je rezultat moje mantre, koja glasi: dođi na vreme i nemoj biti šu**k!

1 / 3 Foto: Profimedia

Ceo njen govor koji je oduševio prisutne, možete da pogledajte u ovom videu:

Helen Miren je rođena 26. jula 1945. godine kao Jelena Lidija Vasiljevna Mironova. Otac joj je bio poreklom Rus, a majka Engleskinja. Važi za jednu od najotmenijih glumica u Holivudu.

Karijeru je igradila isključivo talentom, upornošću i radom. Upravo zbog karijere, njen privatni život je mnogo pretrpeo.

Dobra žena, Dženifer Aniston (50): Zašto joj život stalno udara šamare! (FOTO)

Helen Miren se udaje tek u 52. godini za dugogodišnjeg partnera Tejlora Hekforda. Nikad nije htela da rodi decu jer smatra da nema majčinski instikt.

Nekoliko puta je izjavila da ne veruje u Boga, ali zato od malih nogu veruje u bića kao što su vile i vilenjaci.

Četiri godine je živela sa glumcem Lijamom Nisonom, pre nego što je upoznala sadašnjeg muža Tejlora.

Ovo su njene izjave koje prikazuju pravu ličnost Helen Miren:

O njoj: Veliki trik je naučiti da živiš sa tim što si poznat po tome što si kul i glamurozan, a ne što si divan.

O nagradama Akademije: Sve što treba da uradite je da izgledate kao go*no na filmu i svi misle da ste sjajan glumac. Zapravo, sve što si uradio je da si dozvolio da izgledaš kao go*no. Meso se prodaje. Ljude ne žele da vide slike crkve. Žele da vide golo telo.

O tituli dame: U Engleskoj je to velika stvar. Mislim da je to velika čast. Ali morala sam ozbiljno da razmislim o tome nekoliko nedelja. Na kraju sam podlegla ponosu.

Blato Holivuda je nije okaljalo: Jedina mlada glumica o kojoj ne možete čuti ništa loše! (FOTO)

O njenom zahtevu da je intervjuiše novinar, a ne novinarka: Više volim da radim sa novinarima, jer postoji niz novinarki koje su prave kučke - zlobne i gadne jer ste druga žena i žele da se osećate kao go***. To je sve uznemirujuće. Veoma sam pažljiva kada me intervjuiše žena jer uvek osećam da iza leđa krije nož.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...