NEVEROVATNA LJUBAVNA PRIČA

PROŠLO JE 13 GODINA OD NJENE SMRTI, ON JE I DALJE SAM: Lijam Nison otvoreno o ljubavi i zaljubljivanju! (FOTO)

U martu ove godine biće obeleženo 13 godina od tragične smrti britanske glumice Nataše Ričardson, a njen udovac i proslavljeni glumac Lijam Nison od njenog preranog odlaska nije bio u vezi. Kako je sada priznao, nedavno su mu ipak proradili leptirići u stomaku.

Ljubav
Autor:
PROŠLO JE 13 GODINA OD NJENE SMRTI, ON JE I DALJE SAM: Lijam Nison otvoreno o ljubavi i zaljubljivanju! (FOTO)
Lijam Nison i Miranda Ričardson, Foto: Profimedia

Severnoirski glumac Lijam Nison (69) tokom boravka u Australiji gostovao je u više emisija i dao više intervjua, a tokom razgovora u TV emisiji Sunrise osvrnuo se na svoje iskustvo tokom snimanja filma Blacklight u ovoj zemlji krajem 2020. godine, piše Glossy.

— Dopao mi se Melburn, dopala mi se naša australijska ekipa, oni su neverovatni radnici. Svaki sektor je bio izuzetan — rekao je glumac i istakao da je zaista uživao tokom snimanja.

— Stekao sam nekoliko drugara, zaljubio se, ali ona je bila zauzeta — priznao je Lijam.

On nije želeo da otkriva identitet žene koja mu je probudila leptiriće u stomaku, ali je pomenuo da je uživao i tokom karantina koji je proveo u Sidneju zbog pandemije virusa korona jer su blizini bile medicinske sestre iz Irske.

— Zvale su me sestre i rekle bi: "Gospodine Nisone, napravile smo irski hleb, hoćete li da vam ga donesemo?", a uskoro bi stiglo pet ili šest medicinskih sestara s hlebom ili irskim pogačicama, što je bilo tako divno — istakao je glumac.

Da li je neka od pomenutih sestara bila zauzeta žena koja ga je očarala, nije otkrio.

Nisonov sin Majkl (26), koji je i sam glumac i kog je dobio s pokojnom glumicom Natašom Ričardson, nedavno je odlučio da promeni prezime i uzme majčino, u znak poštovanja prema njoj. Lijam, koji ima još i sina Danijela (25), osvrnuo se na ovo s velikim ponosom.

— Mislim da je uradio pravu stvar, mislim da je to divan omaž, lep gest i, znate šta, sad ga ne opterećuje moje prezime, za koje pretpostavljam da nosi i određeni status poznate ličnosti — iskren je glumac. — Ne bih voleo da ga stalno pitaju "Jesi li ti sin Lijama Nisona". To je baš lep gest. Natašina porodica, majka i sestre, bile su tako dirnute njim, kao i ja.

Lijam Nison i Nataša Ričardson važili su za jedan od najsrećnijih parova u svetu slavnih. Upoznali su se 1993. godine, kada su zajedno radili na mjuziku "Ana Kristi", a odmah su se zaljubili. Hemija između njih bila je očigledna, a par se venčao već sledeće godine. Godinama su su živeli idilično sa sinovima, a sve se okončalo naglo i tragično. Naime, 2009. godine, Nataša je doživela nesreću na skijanju.

— Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: "Dragi, malo sam pala na snegu". Tako je ona to opisala — ispričao je godinama kasnije glumac.

Ričardsonova je, naime, pala na skijaškoj stazi bez zaštitne kacige, i to u trenutku dok je Lijam snimao film u Torontu. Odmah je pohitao da bude uz suprugu iako je isprva rečeno da se lakše povredila. Ipak, nekoliko dana kasnije pala je u komu zbog izliva krvi u mozak, a u životu su je održavali aparati.

— Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: "Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, jako si udarila glavom. Otišla si. Vraćamo te u Njujork gde ćemo skupiti prijatelje i porodicu" — ispričao je kasnije Nison, koji je morao da da odobrenje da se aparati isključe.

On je, po želji svoje supruge, donirao njene organe, a i godinama kasnije priznaje da često oseća kao da je ona u blizini, kada uđe u stan očekuje da čuje njen glas, čeka da otvori vrata.

— Čekam da baci ključeve na sto i pozove moje ime. Ceo svet mi se srušio kada je otišla — iskren je glumac.

On nikada nije krio da je od Natašine smrti sam, iako je pokušao da izlazi sa ženama koje su mu bile zanimljive.

— Pokušavao je da izlazi, ali kad god neka žena poželi da budu u vezi, on se povuče — rekao je jedan glumčev prijatelj pre izvesnog vremena za OK. — Lijam jednostavno ne vidi poentu viđanja s nekim jer misli da nikad neće upoznati ženu kao što je bila Nataša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs