BAJKA U KOJU NIKO NE VERUJE

KUPA SE U LUKSUZU,ALI U NJENU SREĆU NIKO NE VERUJE:Evo zašto ni jedna devojka na svetu ne želi da se menja sa Georginom!

"To je bila ljubav na prvi pogled", kaže ona. Međutim, niko ne veruje u ovu bajku. Šuška se da ovde nije reč o ljubavim, već o čistom poslovnom dogovoru

Ljubav i zavođenje
Autor:
KUPA SE U LUKSUZU,ALI U NJENU SREĆU NIKO NE VERUJE:Evo zašto ni jedna devojka na svetu ne želi da se menja sa Georginom!
Foto: Profimedia

Georgina i Ronaldo su rešili da okriju široj javnosti kako njihov život izgleda iza zatvorenih vrata. Ovih dana aktuelna je dokumentarna serija, "Ja sam Georgina" koja je izazvala potpuno drugačije reakcije od očekivanih. Čini se da je ovo bio jako loš potez po njih dvoje.

Od kako je počela da se emituje, serija je na udaru kritike, a negativni komentari se samo nižu. Ono što bi trebalo da bude emotivna priča o ženi iza jednog od najuspešnijih i najplaćenijih fudbalera na svetu, postalo je meta podmeha na društenim mrežama!

"Samo je uspela da ostavi utisak razmažene bogatašice koja ne radi ništa, već troši tuđi novac", jedan je od vodećih komentara.

Takođe, mnogi veruju da ovde nije reč o iskrenoj ljubavi već o nekoj vrsti dogovora. "Ona je tu da glumi savršenu ženu, da ljudi veruju u taj savršeni porodični život, a da on može da švrlja sa strane. On joj dobro plaća za to, a ona odlično glumi. Dobro i njemu i njoj", samo je jedan od komentara na Instagramu.

Osim o seriji, ovih dana se priča i o spektakularnom poklonu koji je Georgina poklonila Ronaldu.

Ona dobro poznaje svog muškarca i dobro zna šta Kristijano Ronaldo najviše voli. Kako je i otkrila u seriji, njen verenik je lud za skupim automobilima, pa u svojoj garaži ima kolekciju vrednu više od 18 miliona funti.

Georgina je rešila da tu kolekciju upotpuni, pa je svom dragom kupila još jednu luksuznu igračku za njegov 37. rođendan. Naime, reč je o Cadilaku čija početna cena iznosi 150 hiljada funti.

BESOMUČNO GA VARALA I LAGALA, ON JOJ SVE PRAŠTAO:Kako je nezasita ninfomanka zauvek zarobila srce Salvadora Dalija! FOTO

A ovako je sve počelo...

Danas se čini da Georgina Rodrigez živi pravu bajku, ali ni taj put do sreće nije bio jednostavan.

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Ajresu, a rano se sa porodicom preselila u španski gradić Jaka, gde je njen otac došao zbog fudbala, a radio je kao trener nakon selidbe. Georgina je već sa četiri godine otkrila svoju veliku ljubav — ples.

"Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti", ispričala je Georgina za strane medije. Ipak, kasnije je odlučila da se posveti modelingu.

JEZIVA TRAGEDIJA ZAUVEK JE PREKINULA NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU HOLIVUDA: Kad je on umro, za nju je stalo sve! (FOTO)

"Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to", otkrila je Ronaldova partnerka.

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca, pa je otputovala u Bristol kako bi se zaposlila i usavršila svoj engleski. Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavrši engleski jezik i zaposli se.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem", priznala je Georgina u ispovesti medijima.

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španiju. U Madridu je živela sa sestrom, a i dalje je žudela za uspehom. Imala je skoro savršene telesne proporcije: 85-62-90, a zbog toga je uspela da se zaposli kao prodavačica u Gučijevoj radnji u Madridu.

VENČALI SE TAJNO, IMAJU DVOJE DECE, A NIKO NE ZNA KO JE ONA: Zašto Nikola Đuričko godinama krije suprugu od javnosti?

Jedan susret je potpuno promenio njen život...

Tokom jedne njene smene, u radnju je ušao Kristijano Ronaldo. Georgina mu je asistirala pri kupovini i od tada je fudbaler uvek tražio da ona bude ta koja mu pomaže dok bira garderobu.

- Prvi put smo se susreli dok sam ja radila kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, bio je organizovan jedan marketinški događaj drugog brenda, na koji sam, prosto, otišla - kad, tamo i on. Tu smo mogli da pričamo daleko opuštenije, jer nisam bila na svom radnom mestu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene, i za njega - otkrila je Georgina.

Ostalo je već dobro poznato. Ronaldo i Rodrigezova dobili su ćerku Alanu Martinu, a zajedno odgajaju četvoro dece, najstarijeg Ronaldovog sina Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea.

KAKO JE VANESA PREBOLELA BRAJANTOVU PREVARU: Ono što je ona prevalila preko leđa, malo koja žena može! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs