LJUBAV ZA SVA VREMENA

ČIM SAM JE UGLEDAO ZNAO SAM DA JE ONA ŽENA MOG ŽIVOTA:Ovako je počela ljubavna bajka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević

Jedna sasvim posebna ljubavna priča

Ljubav i zavođenje
Autor:
ČIM SAM JE UGLEDAO ZNAO SAM DA JE ONA ŽENA MOG ŽIVOTA:Ovako je počela ljubavna bajka Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako su glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević počeli da se viđaju 2008. godine, on je bio zaljubljen u nju mnogo pre prvog susreta. Kako je jednom prilikom ispričao, glumac i dalje pamti trenutak kada je prvi put video Jelenu – na televizijskom ekranu, piše Glossy.

– Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine – napisao je pre nekoliko godina na svom profilu na društvenoj mreži Instagram Ivan, prisećajući se Jeleninog nastupa na Beoviziji s pesmom "Jutro".

Nakon što su se 2008. godine sreli i zavoleli, par koji je poznat po tome što čuva svoju privatnost daleko od medija pokušao je da sakrije svoju vezu od javnosti. Ipak, tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, Ivan i Jelena su viđeni zajedno i ceo Balkan čuo je da su jedan od najpoželjnijih glumaca u Srbiji i lepotica čarobnog glasa zaljubljeni jedno u drugo.

VOLEO JE VIŠE OD SVEGA, A ONDA JE SEBI PRESUDIO METKOM U GLAVU: Najvaternija, najdramatičnija i najtragičnija priča!

Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon godinu dana, međutim, pisalo se da je par raskinuo, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ove navode. Na neki način, to je potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

– Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam – bilo je jedino što je glumac izjavio na ovu temu.

Godinu dana kasnije, međutim, Ivan i Jelena su se pomirili, a 21. juna u Londonu, kada čak ni najbliži nisu znali da su obnovili vezu, glumac i pevačica su se verili! Kako je glumac jednom priliom otkrio, za njenu ruku nije morao da pita Jelenine roditelje, već malu bratanicu.

– Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač – prisetio se Ivan.

Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Kako se tada pisalo, kako je Ivan iz Užica, a Jelena iz Negotina, odluka je bila da se u crkvi venčaju u Gornjem Milanovcu – tačno na pola puta!

NIKO NIKOG NIJE VOLEO KAO IVO ANDRIĆ MILICU: Čeznuo i čekao 20 godina, oženio je, pa tragično izgubio! (FOTO)

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Već sledeće godine, na svet je stigla njihova ćerkica Nina, a par je, i pored brojnih poslovnih obaveza i Ivanovog rada u Rusiji, ostao veoma posvećen porodici i zaljubljen do ušiju.

Ne kriju da bi voleli da se ponovo ostvare u ulozi roditelja, a pre nekoliko meseci spekulisalo se da će par to pokušati uz pomoć procesa vantelesne oplodnje, što su demantovali.

– Mi još uvek imamo živu nadu da ćemo prirodnim putem dobiti još dece. Ali svakako razumemo i podržavamo sve ljude koji su prinuđeni da potomstvo dobiju veštačkom oplodnjom — istakli su na Instagramu.

Ivan i Jelena nadaju se da će im budućnost doneti ispunjenje još jedne želje: da se presele na selo.

— To je fenomenalna ideja, iako je to više na nivou planova i razgovora. Ništa konkretno od toga nije realizovano još uvek. To je divno da se o tome piše i priča, pogotovo ako pitate Ivana, on bi se preselio na selo i pokrenuo neku proizvodnju organskih dobara. Međutim, to je trenutno neizvodljivo i zbog Nine i zbog naših poslova, ali možda nekad u budućnosti nešto promenimo — rekla je Jelena nedavno.

— Inače, ja sam odrasla uz prirodu, u kući gde smo imali baštu, voćnjak, tako da mi to nije strano. U budućnosti kad Nina poraste i ode svojim putem, možda se mi preorijentišemo na poljoprivredu.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno — uz toliku ljubav, uvek ćemo ih viđati nasmejane.

BILI SU PRIJATELJI 15 GODINA, A ONDA JE SUDBINA UMEŠALA PRSTE: Neobična ljubavna priča slavne glumice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs