POGLEDAJTE

VENČALI SE TAJNO, IMAJU DVOJE DECE, A NIKO NE ZNA KO JE ONA: Zašto Nikola Đuričko godinama krije suprugu od javnosti?

Ona mu je najveća podrška u životu

Star look
Autor:
VENČALI SE TAJNO, IMAJU DVOJE DECE, A NIKO NE ZNA KO JE ONA: Zašto Nikola Đuričko godinama krije suprugu od javnosti?
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Jedan od naših najpopularnijih i najharizamtičnijih glumaca, Nikola Đuričko već 17 godina je u ljubavi sa Ljiljanom. Iz brak su dobili dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa, ali javnost je retko imala priliku da vidi kako životna saputnica glumca izgleda.

Par se tajno venčao 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Kordon", na kom je Liljana tada radila kao producent.

"Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno", rekao je Nikola svojevremeno.

Ljiljanu javni život ne zanima, pa iako je velika podrška glumcu u svim životim odlukama, ona se gotovo nikad ne pojavljuje ispred kamera. I na društvenim mrežama malo je njenih fotografija.

Glumac poštuje njenu odluku da se ne eksponira previše, pa privatni život strogo čuva od očiju javnosti i daje samo mali uvid. Jednom prilikom joj je na Instagramu čestitao rođendan i tom prilikom objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Glumac priznaje da njegova supruga vodi glavnu reč u kući. Ona je ta koja brine o svemu.

"Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva", rekao je Đuričko jednom prilikom za "Gloriju".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs