pogledajte

NEVEROVATNO ORIGINALNA I UVEK DRUGAČIJA: Kejt Blanšet je svojim stilskim umećem zaslužila status - MODNE IKONE

Kejt Blanšet je jako upućena u sve trendove, moda joj je u krvi, pa se svi čude kako nikada ne izgleda - kao sve druge žene?

Moda
Autor:
NEVEROVATNO ORIGINALNA I UVEK DRUGAČIJA: Kejt Blanšet je svojim stilskim umećem zaslužila status - MODNE IKONE
Kejt Blanšet, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pretposlednjeg dana Nedelje mode u Parizu održana je revija britanske dizajnerke i ćerke Pola Makartnija - Stele Makartni. Ona je predstavila svoju kolekciju za proleće/leto 2024. godine koju su posetile brojne svetske zvezde, a među njima se pojavila i Kejt Blanšet.

Kejt Blanšet
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt je definitivno jedna od najbolje odevenih slavnih dama po mišljenju modnih kritičara i obožavatelja širom planete. Prelepu australijsku glumicu najčešće viđamo na dodelama nagrada, filmskim premijerama i promotivnim turnejama i to uglavnom u glamuroznim, svečanim i efektnim izdanjima ali njoj nije strano i da oduševi jednostavnijim autfitma, pa se tako sada na Nedelju mode u Parizu, za koji se svi spremaju kao da idu na bal, polavila u naizgled jednostavnom kompletu koji bi malo koja žena uspela da iznese na ovaj način.

Ovaj put na reviju je došla u kompletu od džinska s potpisom upravo Stele Makartni koji joj se jako sviđa jer je sličnu varijantu njenog kompleta ovog maja nosila i prilikom dolaska na Kanski filmski festival.

Tada je odabrala varijantu od tamnog džinsa i kontrastnog kepera u crnoj boji, a sada se odlučila za verziju sa svetlim džinsom i keperom.

Kejt Blanšet
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nosila je i Steline prepoznatljive platforme, model koji je jedno vreme bio među najpopularnijim cipelama na svetu.

Kejt Blanšet
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt je ovom prilikom dokazala da je i u ležernim izdanjima ekspert baš kao i na crvenom tepihu u glamuroznim kombinacijama koje je teško zaboraviti i nakon mnogo godina.

Da je ona modna ikona dokaz su i nekoliko njenih poslednjih pojavljivanja, što na Venecijanskom filmskom festivalu koji se završio pre nešto više od dve nedelje ali i neki drugi modni trijumfi koje je ponela kada se šetala Njujorkom.

Kejt Blanšet
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia
Kejt Blanšet
foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako vam se dopada poslednje izdanje lepe glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs