pogledajte

NAPOKON SE POJAVILA SA SVOJOM ĆERKOM U JAVNOSTI: Valentina je sve lepša, a Salma u haljini do poda ukrala svu pažnju

Salma se pojavila na premijeri Bekamovog dokumentarca sa svojom jedinicom i sve oči su bile uprte samo u njih dve.

Moda
Autor:
NAPOKON SE POJAVILA SA SVOJOM ĆERKOM U JAVNOSTI: Valentina je sve lepša, a Salma u haljini do poda ukrala svu pažnju
Salma Hajek, Foto: Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna glumica Salma Hajek viđena je sa svojom ćerkom Valentinom na after partiju premijere Netfliksovog dokumentarca Dejvida i Viktorije Bekam u utorak navečer.

Atraktivna 57-godišnjakinja izgledala je odlično u tamnoljubičastoj haljini dok je njena 16-godišnja ćerka obukla je kraću haljinu iste boje. Mama i 16-godišnja ćerka bile su viđene kako ulaze u otmeni privatni klub u Londonu, piše Pejdž Siks.

Salma Hajek
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Salma Hajek se za ovu priliku odlučila za dugu svilenu haljinu s nabranim detaljima sa strane, a svoj elegantni izgled upotpunila je sjajnim crnim štiklama s platformom i dodala crnu torbicu. Što se tiče njene ćerke, ona je obukla plišanu mini ljubičastu haljinu koju je nosila ispod crnog blejzera. Stajling je upotpunila crnim štiklama i crnom torbicom.

One su se tako pridružile listi gostiju od kojih su bile neke od najvećih zvezda koje su se okupile kako bi proslavile Bekamov novi projekat, objavljen 4. oktobra. Viktorijine prijateljice iz benda Spajs Grls, uključujući Emu Banton, viđene su na raskošnoj proslavi, a tamo su bili i Džejms Korden, Ana Vintur ali i mnogi drugi. Dejvidova i Viktorijina deca, Bruklin (24), Romeo (21), Kruz (18) i Harper (12), takođe su prisustvovala zabavi.

Uz Valentinu, njen otac i francuski biznismen Fransoa-Anri Pino, ima još troje dece iz prethodnih veza: ćerku Matildu i sina Fransoa, iz braka s Doroti Leper, kao i sina Augustina s manekenkom Lindom Evanđelistom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs