Priznala

ĆERKA GORDONA REMZIJA, HOLI (21) PROVELA 3 MESECA U BOLNICI ZA MENTALNE BOLESTI: Dva puta seksualno napadnuta!

Holi je bila na fakultetu kada je doživela napade i razvila ozbiljne psihičke probleme

Šuška se
18:40h Autor:
ĆERKA GORDONA REMZIJA, HOLI (21) PROVELA 3 MESECA U BOLNICI ZA MENTALNE BOLESTI: Dva puta seksualno napadnuta!
Foto: Profimedia

Ćerka Gordona Remzija, Holi (21) otkrila je da je 3 meseca provela u bolnici za mentalno zdravlje nakon što je pretrpela PTSP zbog seksualnih napada.

Holi je detaljno objasnila kako joj je na univerzitetu dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj, koji je bio rezultat dva seksualna napada kada je imala 18 godina. Ona je tada napustila Univerzitet, a nakon godinu dana primljena je u bolnicu za mentalno zdravlje.

"Išla sam na univerzitet, studirala modni dizajn i to mi se baš sviđalo. Ali u drugoj polovini prve godine na mene je uticao moj PTSP i nisma imala pojma šta mi se događa.

Mnogo sam izlazila, propuštala časove. Nisam uživala. Mučila sam se. PTSP je bio rezultat dva seksualna napada kada sam imala 18 godina.

Nikome o tome nisam pričala. Tek godinu dana kasnije. To iskustvo sam stavila u kutiju i zakopala negde u pozadini uma. U bolnici su mi dijagnostikovali PTSP, anksioznost i depresiju. Od tada sam bila tri puta nedeljno na terapiji. Sada imam dijagnoze koje nosim sa sobom. Zbunjujuće je i ja sada pokušavam da iz svega izvučem nešto dobro," priznala je Holi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs