NEČUVENO!

DA LI JE OVO MOGUĆE: Od kada je Miku Aleksića prijavila za silovanje, Iva Ilinčić nije dobila nijednu ponudu za posao!

Glumica se susreće sa jednim od najtežih perioda u životu, ali nažalost i u karijeri. Evo i zašto!

Celebrities
Autor:
DA LI JE OVO MOGUĆE: Od kada je Miku Aleksića prijavila za silovanje, Iva Ilinčić nije dobila nijednu ponudu za posao!
Foto: Kurir/Dado Đilas

- Svet glume je surov. Pun sujete i konkurencije. Trudim se da vredno radim, da se ne poredim ni sa kim - izjavila je glumica koja je svog dugogodišnjeg profesora glume i mentora, nedavno prijavila za seksualno zlostavljanje i sa tim istupila u javnost. Svi sa imalo logike, a posebno pripadnici njene branše, trebalo bi da joj budu zahvalni što je bila dovoljno odvažna da spreči neka buduća zlostavljanja, nekih devojčica koje stasavaju i dolaze potencijalno na "njeno mesto". Međutim...

- Biković mi je bio asistent na Akademiji i kazao je da se dobar glumac prepoznaje po ulogama koje je odbio. I bio je u pravu - dodala je Ilinčićeva, pa se dotakla i samozvanog profesora glume Mike Aleksića, kog je pre par meseci javno optužila za seksualno napastvovanje.

- Otkako sam izašla u javnost povodom "slučaja Aleksić" nisam dobila nijedan poziv za kasting - istakla je Iva u emisiji "Uranak", pa dodala:

- Time što sam progovorila o zlostavljanju htela sam da na to stavim tačku. Ta škola mora da prestane da radi, to mi je bio prvi motiv. Pošto sam glumica, znala sam da će neko da me čuje, jer se hiljadama devojaka u Srbiji dešava isto.

Mi možemo samo sa žaljenjem da konstatujemo da umetnički i glumački esnaf nije prepoznao trenutak kada treba da bude svim srcem i raspoloživim resursima uz svoju koleginicu, a pre svega jednu mladu ženu koja je prošla golgotu, a ne da joj okrene leđa...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs