Svuda je vodi

Tamara Eklston ponovo u centru pažnje: I dalje dojim ćerku (4)! (FOTO)

"Nikad nismo provele noć odvojene jedna od druge. Nije prošlo više od nekoliko sati da sam bez nje, jer je dojim noću"

Vip roditelji
Autor:
Tamara Eklston ponovo u centru pažnje: I dalje dojim ćerku (4)! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tamara Eklston poznata je po tome što je ceo svoj život podredila četvorogodišnjoj ćerki Sofiji. Čak i njen suprug Džej Rutlend ponekad bude ljubomoran, jer njih dve provode toliko vremena zajedno. Poznato je i da ćerka spava s njom i mužem u krevetu. Na društvenim mrežama često je kritikuju zbog vaspitanja jer je, kako kažu, razmazila Sofiju, no nju to ne dotiče previše.

U jutarnjem programu na britanskoj televiziji ponovo je šokirala gledaoce, ali i voditelje kad je rekla da još uvek doji ćerku.

– Nikad nismo provele noć odvojene jedna od druge. Nije prošlo više od nekoliko sati da sam bez nje, jer je dojim noću. Nemam potrebu da budem odvojena od nje. Odem s mužem na večeru, a kad se vratim volim da budem s njom – rekla je Tamara.

Kaže i kako će njihova ćerka ići s njom i mužem na putovanje kako bi proslavili petogodišnjicu braka.

– Mogu da razumem da je nekim ljudima to čudno, Džej ponekad isto kaže da je sklonim iz kreveta – rekla je naslednica, koja je takođe izjavila da je inspiraciju za roditeljstvo pronašla u svojim roditeljima, Berniju i Slavici Eklston.

– Uvek smo bili zajedno i vodili su nas svuda. Ne volim nikoga da kritikujem zbog načina na koji odgajaju svoju decu, jer i mene često kritikuju. Ja samo nemam potrebu da budem odvojena od svoje ćerke – odgovorila je na pitanje šta misli o potezu Kajli Džener, koja je ostavila tromesečnu ćerku Stormi kako bi otišla na muzički festival Koačela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs