Ona i ćerka su bile oduševljene

Tamara Eklston proslavila rođendan: Dan joj počeo iznenađenjem od supruga! (FOTO, VIDEO)

Na snimku koji je Džej podelio na svom Instagram profilu može da se vidi da je Tamara bila vidno šokirana i iznenađena

Vip priča
Autor:
Tamara Eklston proslavila rođendan: Dan joj počeo iznenađenjem od supruga! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Tamara Eklston, ćerka bivšeg šefa Formule 1 Bernija, juče je proslavila 34. rođendan, a njen se suprug Džej Rutland potrudio se da joj to bude dan za pamćenje. Naime, on je povodom velikog dana svoje supruge kuću ispunio balonima i cvećem, a iznenađenje su upotpunili marijači čijim prisustvom je posebno bila oduševljenja njihova kćerka Sofija.

Na snimku koji je Džej podelio na svom Instagram profilu može da se vidi da je Tamara bila vidno šokirana i iznenađena, te je u pidžami i bez šminke na licu sa nevericom gledala šta se događa, dok je malu Sofiju cela situacija oduševila.

Tamara Eklston potpuno razmazila ćerku (3): Ne smeta mi što spava s nama! (FOTO)

A post shared by Jay Rutland (@jayrutland) on

A post shared by Jay Rutland (@jayrutland) on

Tamara je nakon jutarnjeg iznenađenja, otišla na ručak sa suprugom i sestrom Petrom koja trenutno prolazi kroz jako težak period u svom životu. Naime, ona se razvodi od biznismena Džejmsa Stunta, a dobila je puno starateljstvo nad ćerkom Lavinijom i blizancima Džejmsom i Endruom. Petra je na sudu tvrdila da se razvodi zbog suprugovog drogiranja, iako je on to negirao.

No, čini se da su sestre Eklston izuzetno bliske, i da su jedna uz drugu kako u onim najsrećnijim, tako i u onim manje srećnim periodima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs