Uspeh na svim poljima

EVO KAKO IZGLEDA DEČKO JOVANE PREKOVIĆ: ON je velika podrška našoj zlatnoj karatistkinji! (FOTO)

Uz dobru podršku, ostvaruju se najveći ciljevi, a Jovana iza sebe ima veliku podršku

Ljubav i zavođenje
20:04h Autor:
EVO KAKO IZGLEDA DEČKO JOVANE PREKOVIĆ: ON je velika podrška našoj zlatnoj karatistkinji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jovana Preković je još jednom dokazala kako je ubedljivo najbolja karatistkinja na svetu.

Nakon što je osvojila Evropsko prvenstvo dva puta, Svetsko prvenstvo jednom, sada je došla do zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Mada je Jovana trenutno jedan od najboljih srpskih sportistkinja, o njoj se u javnosti malo zna zbog specifičnog načina života. Ono što je poznato jeste kako je Prekovićeva u ljubavi sa takođe poznatim srpskim sportistom.

Poznati srpski karatista Aleksandar Šestakov je dečko Jovane Preković, i on je našoj zemlji donosio mnoštvo bitnih medalja sa velikih takmičenja, a ona je i pitomac Vojne akademije Srbije, ali je i pripadnica Sportske jedinice Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, pa uporedo uz školovanje za odbranu svoje zemlje, pronosi slavu Srbije i na sportskom polju.

Medalja u Tokiju je svakako najveći uspeh njene, već izuzetno uspešne, karijere i kruna.

Karateom je počela da se bavi 2001. sa svega pet godina u klubu Knjaz iz rodnog Aranđelovca, a veliki potencijal je pokazala kroz samo par godina.

Imala je i veliki peh pred Evropsko prvenstvo u Beogradu. Nije nastupila zbog povrede koju je doživela neposredno pred takmičenje, te su ona i njen trener doslovno u suzama pratili takmičenje kao publika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs