LJUBAV JAČA OD SVEGA

IZGLEDA KAO MILION DOLARA, ZA NJOM LUDE SVI, A ONA VOLI SAMO NJEGA: Njihova priča vraća veru u pravu ljubav! (FOTO)

Samo je njemu pošlo za rukom da osvoji ovu lepoticu

Ljubav i zavođenje
Autor:
IZGLEDA KAO MILION DOLARA, ZA NJOM LUDE SVI, A ONA VOLI SAMO NJEGA: Njihova priča vraća veru u pravu ljubav! (FOTO)
Foto: Profimedia

Portugalska lepotica Kamila Koeljo (33) jedna je od najuticajnijih blogerki i manekenki na svetu. Prati je više od devet miliona ljudi, a njenom izgledu se dive svi. San je svakog muškarca, a žene žele da budu kao ona. Iako za njom lude svi, njeno srce već 16 godina pripada samo jednom muškarcu.

Kamila je rođena 27. februara 1988. godine u Portugalu, a dobila je i nagradu "Bloglovin'' za najuticajniju blogerku koja se bavi temom lepote. Već nekoliko godina vodi svoj modni blog Super Vaidosa, i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama svakodnevno deli trikove za ulepšavanje i modne savete. S obzirom na to da je uspešna, lepa i zgodna, ne čudi nas što na Instagramu ima više od šest miliona pratilaca, a njenu stranicu na Fejsbuku prati više od 9 miliona ljudi. Sigurni smo da među njenim obožavateljima ima pregršt žena koje vole njene savete, ali i mnogo muškaraca koji uživaju da gledaju lepu Kamilu.

Za Kamilu kažu da ima najlepši osmeh, a od svoje 17. godine voli Ikara Brenera. Mnogi kažu da po fizičkom izgledu ne ide uz lepu Kamilu, ali ona ne mari za komentare i često ističe koliko voli svog muža.

Ona ima ukusa. Čak i kada postavi fotografije u bikiniju, to je elegantno, ne vulgarno.

Zahvaljujući velikom uspehu i popularnosti na Instagramu i Jutjubu, od čega je napravila i veliki posao, razvila je i svoju modnu kolekciju.

A koliko voli svog supruga ne propušta da pokaže. "16 godina skupljam uspomene sa tobom, moja ljubavi", napisala je uz fotografiju sa njim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs