NE MOŽETE ni da zamislite

KAKO SE VODITELJKA UDALA ZA ČOVEKA KOJEG JE HTELA DA PRIJAVI POLICIJI: Nesvakidašnja ljubavna priča Tanje Rađenović!

Naša voditeljka je na neobičan način upoznala svog sadašnjem muža

Ljubav i zavođenje
Autor:
KAKO SE VODITELJKA UDALA ZA ČOVEKA KOJEG JE HTELA DA PRIJAVI POLICIJI: Nesvakidašnja ljubavna priča Tanje Rađenović!
Foto: PrintscreenJutjub/ RTV Pink Official

Voditeljka informativnog programa na Pinku, Tanja Rađenović 19 godina je u ljubavi sa svojim suprugom Petrom, sa kojim ima dve ćerke - Teodoru i Anđelu.

Poznato je da njen sušrug poseduje hotel u rodnoj Budvi, kao i gliser koji redovno koriste kada su na primorju, ali malo ko zna kako je počela neobična ljubavna priča.

Naime, Tanja je živela na Dorćolu, a postojala je mogućnost da se u zgradi otvori kafić, što nije želela. Vlasnik tog kafića bio je njen sadašnji muž.

"Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana", rekla je svojevremeno Tanja i dodala da se njihovo venčanje i danas prepričava kao jedna odlična zabava.

"To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u hotelu, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi", ispričala je Tanja svojevremeno.

Voditeljka je sa porodicom pronašla svoju oazu mira daleko od gradske vreve.

Kako je sama jednom prilikom ispričala, kuća u kojoj sada Tanja živi sa suprugom Petrom i ćerkama Teodorom i Anđelom nekada je bila oronula i trošna.

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa. Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja - ispričala je svojevremeno za "Pulsonline".

Pored kuće iz snova, Tanja je uspela da sebi ispuni još jednu veliku želju. Par je pre nekoliko godina kupio mali hotel na moru.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - rekla je Tanja za "Blic" prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs