IVANA ŠPANOVIĆ I MARKO VULETA

BILA JE PRED UDAJOM, A ONDA JE SRELA PREZGODNOG TRENERA: Ljubavna priča naše kraljice atletike! (FOTO)

Naša poznata atletičarka uživa u romansi sa nutricionistom i personalnim trenerom

Ljubav i zavođenje
Autor:
BILA JE PRED UDAJOM, A ONDA JE SRELA PREZGODNOG TRENERA: Ljubavna priča naše kraljice atletike! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović (31) jedna je od 86 srpskih sportista koji će braniti boje Srbije na otvorenim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Veliki adut Srbije je osvajačica bronzane medalje na OI u Riju 2016. godine, te se svi nadamo da će ponoviti uspeh iz Rija kada je oboren i nacionalni rekord -skokom od 7,08 metara.

Ivana sija i kada i van takmičarske staze, a za njen osmeh na licu zaslužan je i zgodni verenik , trener i nutricionista Marko Vuleta. Par se verio u septembru prošle godine nakon godinu dana veze.

-Kad neko oslobodi dete u tebi i voli te divlje, znaš da si našao ono pravo – napisala je Ivana tada, uz fotografiju na kojoj je u Markovom zagrljaju, dok se na ruci sijao verenički prsten.

Ljubavna priča Ivana i Marka započela je pre dve godine, nakon što je atketičarka raskinula veridbu sa bivšim partnerom Vladimirom Kumrićem sa kojim je bila u vezi 10 godina.

Bivšeg verenika upoznala je u Zrenjaninu nakon završenih Olimpijskih igara 2008. godine, a zanimljiva je priča njihovog poznanstva jer su se sreli u gradu slučajno i tada je ona napravila prvi korak i javila mu se sms porukom odmah sutradan. Nakon godinu dana veze, započeli su zajednički život, a posle pet godina pala je i veridba. Međutim, nije im bilo suđeno, pa je usmesto braka usledio raskid.

Ivana Španović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

A onda je Marko ušao u njen život. Nova veza naše atletičarke je dospela u javnost u decembru 2019. tri meseca nakon što je priznala raskid veridbe.

-Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana tada za medije.

Par danas uživa u svakom trenutku koji provode zajedno, a redovno na društvenim mrežama pokazuju koliko je njihova ljubav jaka.

Uživaju u putovanjima, a kače i zajedničke fotografije sa treninga.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs