Da li se slažete ili ste potpuno protiv?

EKSPERT TVRDI: ŽENE NE TREBA DA SE UDAJU! Evo zašto oženjeni muškarci žive duže i zarađuju više!

Brak je seksistička patrijarhalna konstrukcija koja u velikoj meri koristi muškarcima, a žene stavlja u nepovoljan položaj, njena je definicija bračne zajednice

Ljubav i zavođenje
Autor:
EKSPERT TVRDI: ŽENE NE TREBA DA SE UDAJU! Evo zašto oženjeni muškarci žive duže i zarađuju više!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ekspertkinja za seks Nadija Bokodi objasnila je na svom Instagram profilu zašto misli da bi žene trebalo da izbegavaju brak s muškarcima.

"Brak je seksistička patrijarhalna konstrukcija koja u velikoj meri koristi muškarcima, a žene stavlja u nepovoljan položaj", napisala je i dodala:

"Oženjeni muškarci zarađuju više i žive duže kao rezultat neplaćenog porodičnog rada koji bi žene trebalo da obavljaju za njih. Neudate žene žive duže, zarađuju više i srećnije su. Istraživanja dodatno pokazuju da je, što je muškarčev IQ viši, verovatnije da će se oženiti, a za žene je suprotno”, objasnila je.

Dodala je da očekuje da će je muškarci sada napasti u komentarima i nazvati je “mrziteljkom ljudi”, ali da ostaje pri svom mišljenju.

“To je verovatno samo potpuna slučajnost, ali trenutni podaci pokazuju da više od 70% razvoda iniciraju žene”, naglasila je za kraj Bakodi.

Da li se vi slažete s njenim mišljenjem ili mislite potpuno suprotno? Podelite sa nama u komentarima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs