TVRDI LISA ROBERTS

KOLIKO GOD DA VAS VOLI, OVO VAM NEĆE OPROSTITI: Muškarcu ni u ludili ne izgovarajte ove 4 rečenice!

Neke stvari je ipak bolje zadržati za sebe

Ljubav i zavođenje
12:26h Autor:
KOLIKO GOD DA VAS VOLI, OVO VAM NEĆE OPROSTITI: Muškarcu ni u ludili ne izgovarajte ove 4 rečenice!
Foto: Shutterstock

Kada je reč o muško-ženskim odnosima, neka pravila se moraju poštovati ukoliko želite da veza opstane, kažu bračni savetnici.

Ove 4 rečenice je najbolje zadržati za sebe. Muškarci ovo ne žele od prtnerke da čuju nikad:

Mamin sin

Većina muškaraca i jesu “mamini sinovi”, ali to im ne morate nabijati na nos. Na kraju, ona ih je rodila, hranila, odgajala i od njih je napravila ono što su oni danas. Većina muškaraca su osetljivi na svoje majke i vole da čuju njihove savete.

"Dok je to u granicama normale i ne narušava vaš odnos nije razlog za uzbunu", kaže Lisa Roberts, specijalista za veze. "Onog momenta kada počne slepo da sluša majku zanemarujući vas u potpunosti, vreme je da nešto preduzmete", dodaje ona.

Moramo da pričamo

Čim čuju ove reči, muškarce odmah hvata panika i u glavi prave najgore moguće scenarije.

"Ako postoji neki problem, onda o njemu trebate i da razgovarate, inače ga nećete nikada rešiti, ali započinjanje konverzacije ovim rečima je veeeelika greška", kaže Lisa.

Tvoji prijatelji su dosadni

Njegovi prijatelji su nešto što veći broj žena baš i ne voli, a gotovo polovima misli kako su oni loše društvo njihovom muškarcu.

Ako vam se oni ne sviđaju i to mu kažete, onda je to veliki problem. S druge strane, ako vam se sviđaju, vaš muškarac može postati ljubomoran i i to je onda opet problem.

"Uvek je bolje vrlo pažljivo pričati o njima. Ukoliko vam samo nisu simpatični, a ne prave vam konkretne probleme u životu, ne govorite vašem parteru kako vam se ne dopadaju, jer vam to neće tako lako oprostiti".

Zamislite kako biste reagovali da se nađete u istoj situaciji, kako biste se osećali da on stalno govori loše o vašim prijateljima.

Moj bivši to nikad nije uradio

Sasvim je pogrešno spominjati bivše partnere ili još gore upoređivati sadašnjeg sa bivšim dečkom. Ono što je bivši radio ili nije radio, sada nije ni bitno, a on vam je bivši zato što postoji dobar razlog za to.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs