MUŠKO ŽENSKI ODNOSI

ŽENO, SA OVAKVIM MUŠKARCEM NIKAD NEĆEŠ BITI SREĆNA: 3 jasna znaka da je VEZA sa njim OSUĐENA NA PROPAST!

Ovo su jasni signlai da je vreme da mu zauvek okrenete leđa

Ljubav i zavođenje
13:47h Autor:
ŽENO, SA OVAKVIM MUŠKARCEM NIKAD NEĆEŠ BITI SREĆNA: 3 jasna znaka da je VEZA sa njim OSUĐENA NA PROPAST!
Foto: Shutterstock

Mnoge žene zaslepljene emocijama, često ne primete da život provode pored toksičnog partnera, koji guši njihove ambiije i ne dozvoljava im da žive punim plućima.

Neki muškarci su toliko vešti, da je prosto nemoguće shvatiti da se nalazimo u kandžama manipulatora. Oni znaju vešto da žene drže u šaci i ubeđuju ih da bolji izbor od njega ne postoji. Psiholozi i stručnjaci za veze otkrivaju 4 jasna znaka da život delite sa toksičnom osobom i da je vaša veza osuđena na propast.

Ako ste primetili neko od ovih znakva, vreme je da mu kažete zauvek zbogom:

1. Niste sigurni da li je vaša veza "zdrava"

Kada se pojavi i najmanji crv sumnje, to je znak za uzbunu. Ukoliko niste potpuno sigurni da se kraj tog čoveka osećate srećno i voljeno, to znači da on nije za vas.

Ukoliko nemate iste poglede na svet i to je znak za uzbunu, naglašavaju psiholozi. Nije da biste trebali biti poput blizanaca, ali morate imati neke zajedničke crte. Ukoliko one ne postoje, takva veza je osuđena na propast. Odnos u kojem se ceni isključivo njegovo mišljenje i vrednuju samo njegovi stavovi, je apsolutno nešto što treba prekinuti što pre.

Suđeno im je DA IH SUDBINA RAZDVOJI: Između ovih ASTRO PAROVA ljubav je NEMOGUĆA!

Par, Razvod, Raskid, Svađa
foto: Shutterstock

2. Osećate dozu anksioznosti i potrebu da se dokazujete kada ste pored njega

Ako se ne osećate dobro u blizini partnera ili ste često na meti njegovih kritika, sasvim je jasno da on nije onaj pravi. Pravi muškarac je tu da bude podrška i vetar u leđa kad ne ide sve sjajno, a nikako onaj ko vidi samo vaše mane.

3. Osećate kao da niste ista osoba

Ovakva „ljubav“ po pravilu započinje vrlo brzo i za nekoliko dana osećate da ste toliko vezani za partnera, da mislite da ništa nećete moći da uradite bez njega.

On postaje centar vašeg sveta, a samo vi ulažete u tu vezu. Ako i na momenat osetite da gubite sebe u vezi, poslušaje instinkt i prekinite tu vezu.

Vaša želja da zadržite voljenu osobu je razumljiva i prirodna, ali po koju cenu? Razmislite još jednom da li se isplati odreći se sebe?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs