bacite pogled

Slomljena srca i UNIŠTENI ŽIVOTI: 10 LJUBAVNIH TROUGLOVA koji su ušli u ISTORIJU HOLIVUDA! (FOTO)

Od Elizabet Tejlor do Džastina Bibera

Ljubav i zavođenje
11:26h Autor:
Slomljena srca i UNIŠTENI ŽIVOTI: 10 LJUBAVNIH TROUGLOVA koji su ušli u ISTORIJU HOLIVUDA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ljudski odnosi, posebno ljubavni, mogu biti prilično složeni.

Takođe je važno napomenuti da se nijedno ljudsko biće ne rađa sa uputstvima da zna kako se treba ponašati u bilo kojoj vezi. Ljudi u vezi greše, dolazi do povređivanja partnera, a neverstvo je jedan od najvećih udaraca.

Ako postoji jedna stvar koja može još više "uvećati" neverstvo i osećaj izdaje onda je to definitivno trenutak kada milioni očiju posmatraju vašu vezu. Upravo to doživljavaju poznate ličnosti, čiji životi često donose naslove u novinama, časopisima i sajtovima širom sveta.

Ljubavni trouglovi su česta pojava kada se govori o holivudskim zvezdama i mnogi od njih su napisali svoju priču. Izdvojili smo deset priča o ljubavi i neverstvu, otkrijte ih u našoj galeriji.

Jedan od najpoznatijih holivudskih ljubavnih trouglova je onaj između Edi Fišer, Debi Rejnolds i Elizabet tejlor. Edi Fišer i Debi Rejnolds su godinama bili u braku i jedan su od najpoznatijih parova u šou-biznisu. Debi rejnolds i Elizabet Tejlor godinama su bile prijateljice. Par je čak venčao Elizabet Tejlor za njenog trećeg supruga Majka Toda, ali i tešio je kada su se razveli. Onda je Elizabet Tejlor uplovila u vezu sa Edi Dišerom, razdvajajući par. Njih dvoje su se razveli nakon pet godina, ali trebalo je mnogo duže da se odnos dve prijateljice poboljša.

Elizabet Tejlor, Debi Rejnolds, Edi Fišer
foto: Profimedia

Ovo je definitivni najpoznatiji ljubavn itrougao. Princ Čarls je upoznao Kamilu Šand na polo meću i zaljubili su se jedno u drugo. razišli su se, Kamila se udala za Endrjua Parkera-Boulsa 1973. godine, a princ Čarls za Lejdi Dajanu 1981. Princeza Dajana rešila je da se razvede od njega 1996. godine, jer ih je, kako je izjavila, u braku bilo - troje.

Princeza Dajana, Princ Čarls
foto: Profimedia

Još jedan vrlo poseban ljubavni trougao je onaj između Mije Farou, Vudi Alena i Soon-Ji Previn. Ljubavna priča Mije i Alena započela je 1979. godine i bili su jedan od najpoznatijih parova 80-ih. Tokom veze usvojili su troje dece, od kojih je jedno dete Soon-Ji. 1992. godine postalo je poznato da je režiser povezan sa usvojenom ćerkom sa kojom se venčao 1997. godine i usvojili su dve ćerke.

Sun Ji, Vudi Alen
foto: Profimedia

Lora Dern i Bili Bob Tortorn postali sz par 1997. godine i ostali zajedno do 2000. godine kada je glumac odlučio da se razvede od nje i oženi Anđelinu Džoli. Lora Der je rekla novinarima da je razdvajanje bili poput "iznenadne smrti".

Bili Bob Torton, Lora Dern
foto: Profimedia

Anđelina Džoli uključena je i u drugi ljubavni trougao koji je (verovatno) doveo do razvoda Dženifer Aniston i Breda Pita. Par je bio u vezi od 1998. do 2005. godine, a venčanje je koštalo neverovatnih milion dolara. Razlog razvoda je glumčevo upoznavanje sa fatalnom Anđelinom na setu filma Mr and Mrs Smith. Njih dvoje su počeli javno da se zabavljaju ubrzo nakon najave razvoda od Dženifer Aniston.

Anđelina Džoli, Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: AP / Jordan Strauss, EPA / Neil Hall

The Weeknd i Bela Hadid bili su u vezi do kraja 2016. godine sa nekoliko raskida u međuvremenu. Ubrzo nakon toga postalo je poznato da se umetnik viđa sa Selenom Gomez.

Bela Hadid
foto: Profimedia

Ubrzo nakon najave da raskida sa The Weeknd-om, Selena Gomez se ponovo pomirila sa Džastinom Biberom. Njih dvoje su bili u vezi od 2011. do 2015. godine i želeli su da pokušaju ponovo, dok se konačno nisu razišli u martu 2018. godine. Džastin se vratio bivšoj Hejli Boldvin koju je ubrzo i oženio.

Džastin Biber, Selena Gomez
foto: Profimedia

Bijonse je sama odlučila da otkrije kroz svoj album "Lemonade" i niz pesama, da je prevarena od strane supruga Džej Zija, sa kojim je ipak ostala u braku.

Bijonse
foto: Profimedia

Iako je Kloi Kardašijan uspela da oprosti svom partneru Tristanu Tompsonu neverstvo dok je bila u drugom stanju, ponovo je krenuo da je vara. Ovaj put sa Džordin Vuds, koja je bila najbolja drugarica njene mlađe sestre - Kajli Džener.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Mnogo pre nego što je postao partner Dženifer Lopez, tačnije 2009. godine, Aleks Rodrigez je nekoliko meseci imao vezu sa Kejt Hadson. Amerićki mediji otkrili su da su, čim se par razveo, paparaci spazili Kameron Dijaz kako napušta stan Aleksa Rodrigeza, tvrdeći da je ona razlog zašto se par razveo.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs