Strašno

Ceo svet BRUJI O NAJGOROJ IZDAJI SVIH VREMENA: Ono što je ova devojka DOŽIVELA ŠOKIRALO JE SVE! (FOTO)

Muškarac (29) OSTAVIO devojku (24), koja mu je rodila decu i POBEGAO SA NJENOM MAJKOM (44)

Zanimljivosti
Autor:
Ceo svet BRUJI O NAJGOROJ IZDAJI SVIH VREMENA: Ono što je ova devojka DOŽIVELA ŠOKIRALO JE SVE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Jess Jane Aldridge

Džes (24), iz Velike Britanije, suočila se sa strašnom izdajom kada se vratila kući iz porodilišta sa novorođenčetom i otkrila da je njen suprug "pobegao" sa njenom majkom.

Naime, Džes (24) je očekivala drugo dete sa dečkom Rajanom (29), kada su odlučili da se presele kod njene majke Georgine (44) i njenog supruga Erika.

Postala je poznata po aferi sa Bekamom i umalo mu rasturila brak sa Viktorijom: Danas se skrasila pored lekara! (FOTO)

Par je tu boravio tokom Džesine trudnoće, a majka i očuh su im pomagali oko prvog deteta. Kada se vratila iz porodilišta, Džes je doživela šok kada je otkrila da je njen dečko "pobegao" sa njenom majkom i sada žive u novom stanu, udaljenom 30 km od porodične kuće.

Džes je ispričala da je njena majka počela da flertuje sa zetom, nedelju dana nakon što se par uselio kod nje u kuću. Kada joj je Džes rekla da vidi šta radi, njena majka je samo slegnula ramenima i rekla: "Ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti."

Najstrožije čuvana tajna o životu Odri Hepbern: Nema tih para koje mogu da kupe sreću!

Očajna Džes se obratila časopistu San: "To je najgora izdaja svih vremena. Očekivano je bilo da se baka zaljubi u unuče, a ne u bebinog oca. Trebalo je da bude baka mojoj deci, da mi pomaže da se brinem o njima, ali umesto toga ona j*** mog dečka."

Džes je kasnije otkrila da su njena majka i njen dečko imali vezu dok je ona bila trudna. A Rajan je sa njom raskinuo preko poruke, samo par sati nakon što mu je javila da je rodila njihovo drugo dete.

Kardašijanka oprostila prevaru i sad planira drugo dete sa bivšim dečkom: Vreme je za bebu!

Očajna žena je ispričala da je njena majka planirala već ranije da se razvede od drugog muža sa kojim je bila u braku 12 godina. Džes se sada, sama sa dvoje dece, vratila u iznajmljeni stan u kojem je živela sa Rajanom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs